עבור לתוכן

תקלה | עומס USBים על המערכת

Featured Replies

פורסם

ברשותי המפרט הבא:

tomerpc.th.jpg

הבעיה:

שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב..

זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'...

מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר...

אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו...

כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה

זה גם לא קשור להתקנים עצמם, מכיוון ועל מחשבים אחרים בבית הם עובדים באופן מעולה.

פורסם

יש מגבלה למתח שכל יציאות ה USB יכולות לספק ביחד.

נסה לעבור שלא מחוברים ע"י USB - כרטיס רשת פנימי במקום החיצוני לדוגמא. אני מאמין שזה יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שישנה איזושהי תקלת חומרה אז, אחרת איך אתה מסביר כמות כל כך מזערית של USBים גורמת לעומס?

סה"כ עכבר, כ.רשת אלחוטי ודיסק און קיי...

פורסם

הUSB הוא חיבור כל כך חלש ואיטי לכן במארזים של היום יש חיבורי ESATA קצב העברה מהיר יותר,

לא ניראה לי שאפשר למצוא לך פיתרון אחר חוץ ממה שאתה עושה כבר שנתיים,

הפיתרון האחר הוא לרכוש מארז עים חיבור ESATA עים רוחב פס גבוה יותר ומהירות העברה גבוה,

אני לא יודע עים זה רלוונטי עבורך מישהו עים ניסיון יכול לפרק ולהרכיב את המחשב מחדש ב20 דקות.

פורסם

תבין, כרטיס רשת נורמאלי משתמש ב PCIe - יחבור שמספק חשמל שמספיק לכרטיסי מסך.

הפתרונות שאני מציע הם כאלה:

• קנה כרטיס רשת נורמאלי, כזה שיושב בתוך המחשב.
  • קנה מפצל USB עם חיבור חשמל ייעודי, כדי לספק את המתח שלוח האם לא יכול (ולא אמור) לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים