עבור לתוכן

עכבר USB הפסיק לעבוד לפתע לאחר חיבור משטח קירור.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב.

חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול.

עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור,

אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני.

העלתי תמונה לדוגמא

זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר,

עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זאת נראת בדיוק כמו הבעיה שיש ל tomer953- יש מגבלה למתח שכל יציאות ה USB יכולות לספק ביחד.

ייתכן ומשטח הקירור הוא פשוט יותר מדי, נסה לחבר אותו דרך מפצל USB שיש לו ספק כח יעודי.

ובנוגע לרכיבים ה"מחוברים" - זה רק תיאור של הבקרים של יציאות ה USB שלך, לא בשומדבר מחובר.

פורסם

אין לו מספיק כח בכדי להפעיל את 2 הרכיבים ביחד.

פורסם
  • מחבר

אבל זה מצחיק, כי אני אציין שזה עבד בעבר ללא כל בעיה.

רק הפעם משום מה זה התחרפן, ניתקתי את המשטח קירור ועדיין זה לא חזר לעצמו אפילו אחרי הפעלת המחשב מחדש.

ביצעתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש והופ, הסתדר.

משהו פה לא נראה לי.

פורסם

ע"פ התמונה יש לך וינדוס 7...

ברירת מחדל של המערכת בעיקר בניידים היא חיסכון בחשמל ..דבר שיכול להפריע במקרה שלך,

גש ללוח בקרה » אפשרויות צריכת חשמל » בחר בתוכנית שאתה נמצא » שנה הגדרות תוכנית » שנה הגדרות צריכת חשמל מתקדמות » הגדרות USB ...תהפוך ללא זמין את ההשעיה הסלקטיבית..

אם יש לך תוכנה של חברת המחשב נייד שמורידה את צריכת החשמל לצורך חיסכון בסוללה תבטל אותה...

אפשרות נוספת היא להריץ את ה FIX הבא... http://support.microsoft.com/mats/windows_battery_power_settings/he

**שים לב שזה מבטל את השינויים שהזכרתי קודם ומחזיר הכל לברירת מחדל.

פורסם
  • מחבר

המערכת עובדת אצלי לרוב הזמן על HIGH PERFORMANCE.

רק כשאני מנתק אותה מהכבל זה עובר ל POWER SAVER

לגבי ההשעיה הסלקטיבית,

אצלי רשום ENABLED על 2 האפשרויות

סוללה / בחיבור לחשמל.

כלומר להפוך אותם ללא זמין כדי שלא יכבה לי את ה USB?

תודה!

פורסם
  • מחבר

את האמת שאין לי מושג כמה הוא צורך, רק שזו הפעם הראשונה שזה קורה כי זה חובר כבר הרבה פעמים,

יש בעקרון 3 מאווררים במשטח.

המתאם של העכבר אכן ב BT ב USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים