עבור לתוכן

nvidia nvs 4200m 512mb

Featured Replies

פורסם

איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...).

יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים?

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך הזה בכלל לא נועד למשחקים

אני קונה מחשב נייד

יש לי שתי אופציות:

1. כרטיס מסך radeon hd 6630 2gb כאשר אין לי בו יציאות USB-3 שאני צריך ואין בו ExpressCard מה שאומר שאי אפשר להרחיב.

2. כרטיס מסך nvidia nvs 4200m 512mb עם יציאת ExpressCard שתאפשר לי יציאות usb-3.

אני לא משחק הרבה במשחקים.... אני מתכנן לרכוש את דיאבלו 3 לכשייצא. מלבד זה כלום.

האם המחשב עם ה-nvidia יספיק לי?

או שאני צריך לשאול את עצמי אם אני מעדיף USB-3 או דיאבלו 3? :-\

תודה.

פורסם

כמו שאמרתי, NVS אינו מיועד למשחקים כלל אלא לשימושים משרדיים. כוחו הגרפי נמוך להלפיא.

HD6630 על אף שמו המעט מוזר הוא כרטיס גרפי חזק למדיי ואני לא רואה בעיה לשחק איתו גם את המשחקים החדשים ביותר (כמובן בהגדרות מקובלות)

לשיקולך

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, NVS אינו מיועד למשחקים כלל אלא לשימושים משרדיים. כוחו הגרפי נמוך להלפיא.

HD6630 על אף שמו המעט מוזר הוא כרטיס גרפי חזק למדיי ואני לא רואה בעיה לשחק איתו גם את המשחקים החדשים ביותר (כמובן בהגדרות מקובלות)

לשיקולך

איך ה-4200 ביחס לכרטיסים הללו:

1. nvidia geforce 8800 gtx 512mb.

2. radeon hd 3870 512mb.

3. nvidia geforce 660 gt 128mb.

4. radeon 9800 pro 128mb.

תודה

פורסם
  • מחבר

לא מדובר בכרטיס פדלעה לחלוטין, לדעתי הוא יסתדר עם דיאבלו 3 בלי בעיה.

הנה פה יש ביקורת\השוואה

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-NVS-4200M.47343.0.html

קראתי את זה כבר, זה עדיין לא אומר לי הרבה.....

פורסם

איך ה-4200 ביחס לכרטיסים הללו:

1. nvidia geforce 8800 gtx 512mb.

2. radeon hd 3870 512mb.

3. nvidia geforce 660 gt 128mb.

4. radeon 9800 pro 128mb.

תודה

אני לא יודע מאיפה הגיע הרשימה האקראית הזאת של כרטיסי המסך אבל הוא חלש משמעותית מ8800GTX או HD3870 הישנים. 980PRO או 6600GT לא רלוונטיים מרוב יושנם.

לפי ההשוואה של notebookcheck הHD6630 חזק באופן משמעותי מכרטיס ה-NVS. שוב, לשיקולך אם כח גרפי זאת לא עדיפות עיקרית

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מאיפה הגיע הרשימה האקראית הזאת של כרטיסי המסך אבל הוא חלש משמעותית מ8800GTX או HD3870 הישנים. 980PRO או 6600GT לא רלוונטיים מרוב יושנם.

לפי ההשוואה של notebookcheck הHD6630 חזק באופן משמעותי מכרטיס ה-NVS. שוב, לשיקולך אם כח גרפי זאת לא עדיפות עיקרית

חיפשתי הערכות לדרישות המערכת לדיאבלו 3

שני הכרטיסים הראשונים שציינתי הינםם דרישות מומלצות

שני הכרטיסים האחרונים שציינתי הינם דרישות מינימאליות

לגבי מה שאמרת על כוח גראפי - פשוט מאוד:

אני רוצה להריץ דיאבלו 3 כמו שצריך. זה הדרישה הגבוהה ביותר שיש לי על המחשב.

אני מתלבט כרגע בין שני מחשבים (רוכש בעוד כשבועיים וצריך להחליט עד אז)

המחשב הראשון, עם כרטיס המסך החזק, מגיע ללא אקספרס קארד וללא USB-3 שמאוד מאוד מאוד יעזור לי.

המחשב השני, עם כרטיס המסך החלש, מגיע ללא USB-3 אבל עם אקספרס קארד (מה שאומר שאני יכול 'להרחיב' USB-3 ללא בעיה).

מלבד שני הנתונים הללו יש מעט מאוד הבדלים:

lenovo - כרטיס מסך חזק, ללא אקספרס קארד, כ-5000 ש"ח.

dell - כרטיס מסך חלש, עם אקספרס קארד, כ-6000 ש"ח (זה לאחר תוספת של מערכת הפעלה, המחשב מגיע ללא).

ההתלבטות שלי פשוטה (או לא כלכך...)

כרטיס מסך חזק מול USB-3.

מה לעשות? אין לי מושג.. אחרת לא הייתי פה :-\

פורסם

אל תדאג בקשר לדרישות מינימום, הכרטיס שציינת בהחלט גבוה מהן, הוא חזק משמעותית מ-6600GT או 9800PRO. בליזארד ידועים בתור התאמת המשחקים שלהם לטווח ביצועים ענקי כך שגם עם כח גרפי בסיסי וגם עם אחד רציני אתה תוכל להנות. אם הUSB3 באמת חשוב לך, לך על זה. אני לא יכול להגיד לך כמה זה חשוב כי זה תלוי בשימושים שלך. לי למשל זה לא מזיז, הייתי מזנק על כח גרפי בלי לחשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים