פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אני חושב שלפני העזרה בחדו"א, אתה צריך קצת עזרה בלכתוב הודעות בפורום ככה שהשאלה תהיה אשכרה כלולה בהודעה :
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר כתבתי את זה מחדש עם תוכנה ועל הדרך רשמתי גם את הרמז שרשום בתרגיל. מקווה שזה מובן
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים בחוקי גבולות הגבול של שורש שווה לשורש של הגבול.למעשה, זה מה שאתה צריך להוכיח. אם תעביר אגפים תקבל (נניח השורש ה-Kי) :lim sqrt(A)-sqrt(L) = 0מכאן תציב את הנוסחא שברמז ותראה איך אתה נפתר מהסוגריים (תיזהר לא לחלק ב-0)
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר בחוקי גבולות הגבול של שורש שווה לשורש של הגבול.מזה זה אומר גבול של שורש? תוכל לכתוב את זה?
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר התבלבלתי.דיברת על 2 מושגים:1. גבול של שורש - אין לי מושג מה זה.2. שורש של גבול - מה שהראת דוגמא לגביו הרגע, sqrt(lim x)ואמרת ששתיהם שווים.האם התכוונת ששורש של סדרה כלשהיא שווה (שואפת) לשורש של הגבול שהסדרה שואפת לו? אם כן אז זה כבר ידוע לי ולא נתן לי כלום. אשמח לפתרון מלא. תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים גבול של שורש הוא גבול של ביטוי שנמצא בתוך שורש (כלומר, כאשר השורש בתוך הגבול).
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר הבנתי מה רציתם להגיד וזה בדיוק מה שרשמתי בשאלה ואתם פשוט רשמתם את זה במילים.. ולהגיד לי להשתמש ברמז לפתרון הבעיה לא ממש עוזר גם.תחשבו על הבעיה ל10 דקות ותעזרו לי פה. אני ממש תקוע בנושא ומת להמשיך כבר
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים הרמז הוא לא איזה צ'יט במשחק שאתה לא רוצה להשתמש בו - הוא נועד לשימושך לטובת הפתרון.כשתעביר את ביטוי הימני אגף (שמאלה) כמו שגיל כתב לך:למעשה, זה מה שאתה צריך להוכיח. אם תעביר אגפים תקבל (נניח השורש ה-Kי) :lim sqrt(A)-sqrt(L) = 0מכאן תציב את הנוסחא שברמז ותראה איך אתה נפתר מהסוגריים (תיזהר לא לחלק ב-0)תוכל פשוט להפוך את הביטוי לכזה בלי שורשים (כל ביטוי בתוך השורש יהפוך למה שבתוך השורש בחזקת 1/K - אחד חלקי K )ואז תשתמש בנוסחא שברמז כדי לפתור עד שתקבל שזה שווה ל-0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.