עבור לתוכן

עדכון: שיא אישי קפץ ל-110GB הורדה ביום אחד :)

Featured Replies

פורסם

zzzgp.png

השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

פורסם

מדהים,דרך טורנט?ולמה אתה ער בשעה כזאת :hat:

פורסם

80GB ליום זה אכן מכובד, אבל בוא נראה אותך עובר את ה2TB בחודש :hat:

פורסם

מכובד, כאחד שמוריד הרבה סרטי 1080p לא חושב שהגעתי ל-80GB

פורסם
  • מחבר

אם זה היה טורנטים הייתי חתיכת ליצ'ר מניאק... which i am ;)

זה היה בעיקר הורדות פרימיום ישירות וקצת טורנטים גם אני מאוד הופתעתי מהמספר הזה זה הרבה מעבר למכסה היומית הממוצעת שלי עד עכשיו. הגורד שחקיים העצום הזה שאתם רואים, הבורג' ח'ליפה, זה היום שהוספתי עוד 4TB למערכת אז כנראה קצת התלהבתי יותר מידי :nixweiss:

ניסתי היום לבדוק את עמידות השיא ואני שמח לבשר שהוא צלח ועדיין עומד איתן. לומרות שהיו בערך שעתיים שהלכתי לישון והוא כבר גמר את הכול - עבד על אדים, קשה למלאות נפח הורדה כזה כול יום סורי. עדיין יש פה הפרש של 15GB לא רע בכלל, וזה עוד עם מעט מאמץ מלאכותי ממני השיא המקורי היה בשימוש טבעי לגמרי.

zzzzzzzy.png

זה הסטיסטיקות של חודש שעבר כשהייתי לחוץ מאוד במקום ונלחמתי על כול גיגה פנוי. נראה שהחודש נרסק את זה ונגיע ל- 1TB. ה-2TB כנראה לא יקרה הבעיה היא פחות המהירות מאשר למצוא שטויות להוריד.

zzzzzzzww.png

ולתמונה מלאה סטיסטיקות על 2.5MBIT גם מחזיק את שלו יפה.

zxzxz.png

אני משתמש בנתב כדי לקבל סטיסטיקות אבל מי שגם מעוניין לבדוק את השימוש שלו אז הוא יכול לעשות זאת עם תוכנה נחמדה שנתקלתי בה קוראים לה simple internet meter. אם מישהו עוקף אותי תעלו סקרינשוט זה יהיה משעשע לראות, אני לא יחזיק את זה כנגדכם אם שברתם את השיא שלי. I WILL FREAKING KILL YOU

הנה גם פרימיום חיינמים, טו מייק איט פייר, הם בדרך כלל טובים ליום או מספר שעות בלבד http://andrezprimium.blogspot.com/, אני משתמש בפרטי.

נראה שעשיתי פרסום טוב לספקי האינטרנט שלי כי שאלו אותי בפרטי מה הם.. הם צריכים להשתמש בפוסט הזה במרקטינג שלהם :lol:

נטוויז'ן + כלבים בליי גיימר.

פורסם

אתה מנסה לשבור שיא?

פורסם
  • מחבר

לא בכוונה, אבל עכשיו זה נראה ככה... פשוט עובד יותר מידי טוב :) .

שיא אישי חדש: 110GB הורדה ביום אחד.

adfsd.png

כמו שהארי פוטר אוהב לומר RIDUCULUS! דאטאבייס של 100GB ירד ביום + אקסטרה, אני באקסטזה :lol: . זה כבר מתקרב למקסימום האפשרי שזה 130GB ביום אחד.

נראה שהשיאים הכי טובים קורים כשלא מסתכלים. לפני ה 8 לספמטבר לא הורדתי יותר מ-40GB ביום שכבר אז היה המון ויותר ממה שיכולתי להסתדר איתו חח.

פורסם

יש לך זמן גם לראות את מה שאתה מוריד :nixweiss: :s05:

פורסם
  • מחבר

זאת מחלה... יש לי מספיק חומר שיספיק ליותר מ-5 תקופות חיים. :screwy:

עכשיו רק צריך לסדר את כול החרא הזה.... :facepalm: . מישהו מוכן לתרום לי הארדיסקים?

בינתייים נמשיך לבנות מגדלים.

פורסם

110 ג'יגה זה יכול להיות מאות פרקים של סדרות אבל גם 2 סרטים בבלו ריי

פורסם

דיון מיותר לגמרי ולכן הוא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים