עבור לתוכן

המלצה לנעלי ריצה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה

ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח..

תודה מראש

פורסם

הנעלים הכי טובות ששמעתי עליהם ושיצא לי לרוצ איתם הם של אסיקס ו סוקוני.

תחלס זה לא משנה הדגם אתה צריך לראות מה הכי מתאים לך לרגל וכמובן שיהיו כמה שיותר חדשניות וקלות.

פורסם

אני גם ממליץ על סאקוני ואסיקס.

וכפי שנאמר הדגמים השונים של החברות מיועדים למבנה שונה של הרגל.

למשל באתר של סאקוני יש shoe adviser שאתה מכניס שם את מבנה הרגל והוא נותן לך את הדגמים המתאימים אבל כמובן מאוד חשוב לבדוק שהנעל נוחה גם בחנות.

פורסם

קניתי לפני חודש סקוני PROGRID KINVARA 2

הנעליים מאוד אווריריות ומאוד מאוד קלות

הם ממש נוחות

אני בקושי מרגיש אותם על הרגל !!

פורסם

מנסיון שלי:

כבר שנה עם נעל של חברת סוקוני, שעלתה לי 400 ש"ח. קלה מאוד, נוחה מאוד. אולי קצת "קפיצית" אבל מתרככת במשך הזמן והפכה להיות מאוזנת פלאים.

ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, לא היה לי ספק שהנעליים המומלצות פה יהיו של סוקוני ואסיקס, אבל חשבתי גם בכיוון של NB, היה לי NB ZIP בזמנו הוא אומנם היה מורגש על הרגל אבל אחרי מספר חודשים הוא היה חלק מהגוף שלי.

אני נוסע היום למדוד ואעדכן בהמשך..

RAFUL אני כנראה אלך על משהו שיהיה לי נוח ישר, לא אסתכן ^^

פורסם

בשוק הריצה סקוני, אסיקס, ברוקס, ומיזונו די חזקות, עדיף למדוד ורוב החנויות גם נותנות לרוץ עם הנעליים על ההליכון, בנוסף צריך לבדוק עם יש קריסה פנימה מפני שיש נעליים שתומכות גם בזה.

יש חנויות שמצלמות את הריצה על הליכון ואז אפשר לראות את מאפייני הריצה.

והעובדה שנעל עולה 700 שקל לא אומר שהיא יותר טוב בשבילך, זה רק אומר שכנראה היא כוללת טכנולוגיות נוספות שאתה לא בטוח צריך, יכול להיות נעל ב-400 שיותר נוחה לך.

קניתי לפני חודש סקוני PROGRID KINVARA 2

הנעליים מאוד אווריריות ומאוד מאוד קלות

הם ממש נוחות

אני בקושי מרגיש אותם על הרגל !!

kinvara מאוד מאוד קלה ולכן לא מומלצת לאימוני יום יום, והיא מחזיקה זמן קצר יחסית לנעליים אחרות, זו נעל שמיועדת בעיקר לתחרויות, ושימוש מדי פעם ולא לאימוני יום יום, אם אתה רץ לעיתים קרובות היא תישחק מאוד מהר

פורסם

בשוק הריצה סקוני, אסיקס, ברוקס, ומיזונו די חזקות, עדיף למדוד ורוב החנויות גם נותנות לרוץ עם הנעליים על ההליכון, בנוסף צריך לבדוק עם יש קריסה פנימה מפני שיש נעליים שתומכות גם בזה.

יש חנויות שמצלמות את הריצה על הליכון ואז אפשר לראות את מאפייני הריצה.

והעובדה שנעל עולה 700 שקל לא אומר שהיא יותר טוב בשבילך, זה רק אומר שכנראה היא כוללת טכנולוגיות נוספות שאתה לא בטוח צריך, יכול להיות נעל ב-400 שיותר נוחה לך.

kinvara מאוד מאוד קלה ולכן לא מומלצת לאימוני יום יום, והיא מחזיקה זמן קצר יחסית לנעליים אחרות, זו נעל שמיועדת בעיקר לתחרויות, ושימוש מדי פעם ולא לאימוני יום יום, אם אתה רץ לעיתים קרובות היא תישחק מאוד מהר

אני מתאר לעצמי ..

אני משתמש בה רק לחדר כושר לאימונים (עושה ריצה פעמיים בשבוע בהליכון) ככה שאני יכול לשמור עליה לתקופה ארוכה

וגם הבאתי אותה במחיר בדיחה

אגב, נעליים הבאות שלי יהיו גם הם בסגנון ה KINVARA כי באמת אי אפשר לתאר כמה שהם נוחות וקלות

פורסם

היו לי 4 זוגות אסיקס, לחברים מהמשטרה ששם קונים את הטובים ביותר היו עוד אלפים.

כל הנעליים של אסיקס סבירות ברמת הנוחות, ומזעזעות באיכות הבניה, אפילו עז היה בונה משהו יותר עמיד מזה.

כל מי שמתכנן לצאת מהבית עם הנעל צריך להמנע מזה.

מיזונו זה עולם אחר לחלוטין ויש להם ליין נעליים מאוד איכותי

פורסם

KINVARA 2 נעליים מאוד טובות ונוחות(כי הן קלות ויושבות טוב על כף הרגל) אבל לא מתאימות לרץ מתחיל כי הן לא כוללות בולמי זעזועים במידה שרוב נעלי הריצה כוללות ולכן מופעל יותר לחץ על הרגליים, יותר קרוב לריצה יחפה(למרות שעדיין לא מספיק קרוב).

אני אישית חצי שנה עם הקינוורה(היה לי קינוורה 1 ארבעה חודשים ואז החלפתי ל-2) ומאוד מבסוט מהם, אני רץ 90-100 ק"מ בשבוע.

לגבי אסיקס, הם טובות ונוחות אבל ממש לא שוות את המחיר, עדיף סקוני או מיזונו.

פורסם
  • מחבר

הלכתי על אלו בסוף:

http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=4-106980&skuId=***4********25105-6*M095&stockNumber=25105-6&showDefaultOption=true

אחרי מדידה של מספר דגמים של ASICS וסוקוני הם היו הכי נוחות, הכי קלות, ולצערי היו כמה דגמים שאהבתי אבל הצבעים שלהם היו ממש מזעזעים, יש גבול אפילו שאני בוחר לפי ביצועים.

קניתי במחסני זול ספורט (לקוח קבוע שם) זה בצ'ק פוסט חיפה, יש שם מלא מותגים ומחירים ברצפה.

יצא לי 520 ש"ח (אחרי שהמנהל הנחמד הוריד לי מ-600) ואיפשר לי להשתמש בנקודות של הויזה ולהוריד בעוד 150 ש"ח את המחיר.

פורסם

תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים