פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים והסיבה שלא השתמשת ב-Print Preview ועשית Copy&Paste היא..?הוכנן הקשיח בגירסה הרגילה במקום זאת עם ה-8 מ"ב שבאה עם שלוש שנים אחריות..
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר יש לי שאלה הדבר יחיד שמפריע לי זה הכרטסי הקול שבא אם הלוח הזה הוא ה soundstorm??הוא איכותי??
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים המפרט מעולה אבל מה עם CD-ROM?הSOUNDSTORM הוא מעולה, אבל הוא לא בא בלוח הזה...ללוח שבחרת יש כרטיס קול אחר, פחות טוב, אבל עדיין איכותי...
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר סבבה כל עוד זה איכותי.. זה לא יעשה בעיות אם הקלטות? נגיד אני יחבר גיטרה
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים "אם הקלטות", "יחבר גיטרה", עברית שפה קשה? עם הקלטות זה לא יעשה לך בעיות, תצטרף מתאם ותוכנה להקלטה (עם ניקוי רעשים), אבל זה עדיין יהיה מחורבן לעומת כרטיס רציני.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים תשאר עם ה8rda3I הרגיל יש לו כרטיס קול מצויין ועובד ממש ממש טוב , אתה גם יכול לקחת את ה8rda+ עם הSS אבל אני לא ראיתי הרבה הבדל... אצל חבר שלי יש 8RDA+ ואצלי הכרטיס קול המובנה של 8RDA3I ולא הרגשתי הבדל רציני בסאונד...
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים רוב תוכנות ההקלטה מגיעות עם פלאגים לסינון רעשי רקע. אבל אם אתה כבר מתכנן להקליט, תקנה כרטיס קול נורמלי ולא אחד און בורד.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים אני הבנתי שההבל היחיד בין הSound Storm לרגיל זה התמיכה בAC3 בחומרה... זה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.