פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים ערב טוב,אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה).לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו ואין מה לעשות, אחריות שלנו לבטל.השאלה שלי היא האם יש טעם לנסות לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות והאם שווה להתעסק בזה בשביל פיצוי כספי כי המצב כבר מוגזם! אשמח לתגובה ממישהו שיצא לו להתעסק עם בעיה דומה ולאו דווקא עם חברת סלולר. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים לפני שתפנה לצעדים משפטיים , ביקשתם לדבר עם אחמ"ש/מנהל? זה אומנם טרטור אבל עדיף למצות את כל החוליות בשרשרת העובדים לפני צעדים משפטיים.הקו הראשון של הנציגים - אלה שעונים בטלפון/פרונטלי לרוב לא יכולים לזכות בסכומים כאלה בלי אישור ולכן התגובה הראשונית היא "לא".בנוסף, יש תיעוד של כל פנייה אם זה טלפוני או פרונטלי במערכות השונות ולכן אם ביקשתם לנתק קו וזה לא בוצע - ייתכן שמגיע לכם החזר על זה.חשוב שתדע , שאם המכשיר היה בהתחייבות (אמרת שזה היה לפני שנה וחצי) - גם אם ביקשת לבטל אותו אתה עדיין ממשיך לשלם את החיובים שהם בהתחייבות.בשורה התחתונה , תבקש שיחת מנהל ושיסביר לך הכל מא' ועד ת'.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים מחבר ביקשתי ונעניתי בסירוב, כמובן.בינתיים קרה עוד מקרה שכבר גורם לי לרצות ולשבור למישהו איזה רגל.הבאתי להם מכשיר לתיקון, אחרי פחות משעה נזכרתי שלא העתקתי את כל המידע מהמכשיר וחזרתי אל החברה בבקשה שלא יתקנו אותו כי ידעתי שהם ימחקו לי את כל המידע. הם אמרו שאין להם דרך ליצור קשר עם המעבדה ושהמכשיר כבר נשלח לשם, דבר בלתי נתפס לכשעצמו, והם שלחו מייל והבטיחו לי שלא ימחקו שום דבר.היום התקשרתי אליהם שוב והדגשתי שאני לא רוצה שימחקו לי כלום ושאני לא רוצה שיגעו בכלל במכשיר ויחזירו לי אותו כמו שהוא. הבטיחו לי שהכל יוחזר ולא יגעו בו אך הפלא ופלא כעבור מספר שעות התקשרה אליי נציגה ואחרי שיחה של כמה דקות הבנתי שתיקנו את המכשיר ומחקו הכל. המקרים האלה כבר כל כך חוזרים ונשנים שזה באמת באמת בלתי נסבל ואפילו מראה זלזול.אני חושב שצעדים משפטיים הם אחלה של דרך לפתור את הבעיה ואני חושב שבאמת יש לי "קייס" עמיד עם המון (ויש באמת המון) סעיפים נגד החברה, אבל באמת אנסה להגיע למנהל לפני שאעשה זאת. בכל אופן אם אחליט לנקוט בדרך הזו, יש דברים שאני צריך לדעת לפני? דרכי פעולה שונות?
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים סירבו לבקשה שלך לדבר עם מנהל?? מאוד תמוה... תתקשר וישר תבקש מנהל - בלי לתת פרטים בלי כלום, ישר מנהל.איזו חוצפה זו?? מידע אישי אני יכול להעיד על חברת סלולר אחת (שלא משנה כרגע מי זו) שאין כזה מצב שלקוח מבקש מנהל והוא לא מקבל.גם אם זה בשביל זיכוי של 10 ש"ח , הלקוח ידבר עם מנהל.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים בקשר לעילה לתביעה - אני לא יודע אם יש. אני מניח שזה תלוי בפרטים הקטנים וייתכן שרק סקירתם ע"י עורך דין תיתן לך תשובה.אם אחרי שיחה עם נציגי החברה אתה רואה שאין עם מי לדבר, ואתה רק רוצה את הכסף חזרה, אתה יכול לשלוח תלונה למשרד התקשורת עם תיאור מדויק של המקרה. לי זה עזר כדי להחזיר כסף שנלקח על דעת החברה בניגוד להסכם שהיה לי עם נציג.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים גם אני הייתי טמבל כמוך ;D צועק עליהם בפלאפון, הולך למרכז שלהם, עד שבדקתי באינטרנט ומצאתישבפקס פשוט עם החתימה שלך למחלקה הנכונה הם מנתקים אותך על המקום כי זה החוק . אם לא הקלטת את הנציגה אין לך הוכחה וגם היית מקליט הפקידה הזאת אין לה בכלל סמכות לנתק אותך בכלל .http://avivamishmari.wordpress.com/2009/09/09/hot_nitkk/https://www.netek.co.il/
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים תתקשר תגיד שאתה רוצה להתנתק כי לא הגיוני שביטלת חבילות בסך 90 ש"ח לפני כמה חודשים ועד היום אתה משלם עליהם, ואתה לא מוכן לקבל זיכוי בתכנים להורדה או משהו בסגנון.פשוט חוצפה.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים כשאורנג' גנבו לי כסף מהחשבון (פעם שלישית) ונמאס לי להתחנן אליהם שיפסיקו לגנוב ממני כסף אז החלטתי להגיש תביעה קטנה נגדם, דיברתי עם עו"ד שיעזור לי והוא אמר שהוא ינסה לדבר איתם לפני שממשיכים בתביעה, ברגע שהם שמעו שעו"ד מתקשר אליהם ויש לו יפוי כוח ממני הם התקפלו..האמת קצת התאכזבתי.. ממש רציתי לתבוע אותם.. אבל לפחות העו"ד עשה את זה חינם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.