עבור לתוכן

לכל מי שיש ברשותו א Sansa plus, היכנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית.

למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus.

גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?

פורסם

אתה מתכוון ל-Sansa Clip Plus?

מה זאת אומרת אין מטען? המכשיר אמור להיטען מ-USB כמו הרבה מכשירים בימינו. והוא אמור להחזיק משהו כמו 15 שעות.

פורסם

אם מדובר על הSansa Clip Plus אז גם אני רכשתי אותו וקיבלתי אותו ללא מטען (אותו אחד שמחברים לשקע חשמל בקיר ובצד השני מתחבר לנגן). הנגן מגיע עם כבל מיני USB זכר לUSB זכר באורך 15-20 ס"מ (כדי לחבר למחשב) וזהו.

היה קצת מפתיע אבל בהתחשב בזה שיש לי כבר מטען כזה מפלאפונים שהיו לי ושיש לי כבלים כאלו למחשב ארוכים יותר - לא עשיתי מזה סיפור..

ואצלי הוא מחזיק הרבה יותר משעתיים - לגבי זה אני ממליץ לפנות לחנות על מנת לבדוק אם הוא תקול או משהו בסגנון..

פורסם

כבל ה-USB הוא המטען וזה מה שאמור להגיע עם המכשיר. הכל בסדר מהבחינה הזו.

מבחינת הסוללה - תטען עד הסוף, תפעיל שירים בלופ ותראה (כמו שצריך, עם שעון) כמה זמן עד שזה נכבה. אם זה שעתיים לערך אז משהו באמת לא תקין.

בכל אופן, שנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית ותכיל את תמצית השאלה (אם אתה צריך דוגמא: מטען ל-sansa plus וזמן ניגון מזעזע - או משהו דומה)

פורסם

נראה לי הבחור לא טרח להטעין את המכשיר לפני הפעלתו.

גם לי יש sansa clip + והבטריה מאוד מספקת. מכשיר מצויין, פשוט וזול בלי שטיקים מיותרים של צפייה בווידאו ומסך צבעוני שיהיה eyecandy ( אני דווקא ממש אוהב את בחירת הצבעים למסך שלו).

בלי קשר, סנדיסק ממש שיחקו אותה עם החריץ mini sd לנגנים שלהם. בניגוד לאפל וחברות אחרות בסנסה תמיד אפשר לשדרג את הנפח בלי להחליף מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים