פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים אלא אם אתה הולך לעבוד בסוכנות לקסוס, או משרה של מכירה של מוצר\שירותים במאות אלפי שקלים, תלבש רגיל אבל מכובד (לא קרוקס וחולצה קרועה).
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים את הפרצוף הכי מדכא ומדוכא שאתה מסוגל להעלות, ככה יחשבו שיש לך נסיון בתחום.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים מבין מה שהצעת, תלבש מה שאתה מרגיש יותר בנח איתו. גם ככה בעבודה תלבש מדים.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים אם להתעלם מזה שזה עבודה בחברת סלולר ולחשוב על זה נטו כאיש מכירות פרונטאלי אז נראה לי שעדיף להתלבש סולידי:חולצת פולו או כפתורים בגוון אחיד, אני הייתי לובש מכנס קצת יותר מכובד מג'ינס.ממליץ בחום להמנע ממכנס קצר, סנדלים, קרוקס, נעלי ספורט ומה שנקרא ספורט אלגנט.למשרות כאלה גם חשוב ההופעה: מסורק, מגולח.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים בתור אחד שעבד במכירות במגוון חברות (גם סלולר) אני אגיד לך מה הדרישות למראה יצוגי: חולצה לבנה\כחולה בהירה מכופתרת. מכנס שחור\ ג'ינס כהה. נעליים שחורות סגורות. בלי עגילים. בהצלחה
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מחבר תודה לכל מי שענה, למרות שבערך חצי מכם ניסו להצחיק ולא הצליחו (התבלטו בנסיונותיהם: minimizer, vic07, scorn, תותחים!!!) עכשיו ברצינות, בסוף לבשתי ליום הערכה ג'ינס שחור וחולצת טי שירט (אבל אחת יפה וממותגת ולא מקושקשת) ולראיון עם מנהל הסניף לבשתי את מה שהם לובשים ביום יום לעבודה (וגם מה שאנטי פסטו המליץ) - חולצה מכופתרת וג'ינס שחור. והתקבלתי לעבודה תודה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.