פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים במידה ואין למאוורר השני חיבור מולוקס , אפשר לחבר את המאוורר על ידי גילוף החוטים וחיבור ידני .
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים במידה ואין למאוורר השני חיבור מולוקס , אפשר לחבר את המאוורר על ידי גילוף החוטים וחיבור ידני .זו התשובה !פשוט תחשוף את הכבל של אחד המאווררים (זה בלי המולקס) ואז תחבר אדום לאדום ושחור לשחור
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים נראה לי שהוא מתכוון לשאול- אם זה לא מעמיס, או אין בעיה ששני מאווררים יתחברו על חיבור מולקס אחד.., אז התשובה היא שאין בעיה, אתה יכול לחבר כמה מאווררים שאתה רוצה על חיבור אחד.., כולם בסופו של דבר מגיעים לאותו מקום.. חבל לחשוף את החוטים, תעשה את זה כפתרון אחרון.., תקנה מפצל אם אתה יכול.., זה לא מזיק.., אין לי פשוט איך להסביר לך את זה.. ;D למה שבנצי כתב, עדיך שתחבר את האדום של המאוורר לצהוב של המולקס, צהוב = 12V אדום = 5V .. : אלה אם אתה רוצה יותר שקט מאשר דחיפת אוויר.. - אז תחבר אדום לאדום..
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים אה סליחה לא הבנתי כנראה את השאלה שלך.. כמו שסופרגוהן אמר לך הכבל הצהוב מספק 12V והאדום מספק 5V ככה שבשביל לנצל את רב היכולת של המאוורר עדיף יהיה לך לחבר את הכבל האדום לכבל הצהוב.. זה כמובן במקרה שהחלטת לבסוף לחשוף כבלים
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים אני לא חושב שאפשר לחבר כמה מאוררים שרוצים לאותו מקום... אם אני לא טועה המולקס בסופו של דבר ישרף וכיסוי החוטים יימס בגלל שיש גבול להספק שהוא יכול לתת...זה כמו לחבר לשקע בקיר חמישה מפזרי חום בו זמנית ע"י מפצל....אך איני חושב ששני מאוררים יהוו בעיה. (אצלי יש לכל מולקס שני מאוררים והמתחים יציבים)
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מולקס יכול לספק בלי יותר מדי קושי איזה 60 וואט ב 12V, צריך הרבה מאווררים כדי שהוא יהיה בעומס יתר.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים ברור שאם תחבר למולקס אחד 20 מאווררים אז הוא יפגם.. אבל במקרה שלו הוא רוצה רק 2 ככה שזה בסדר.. בנוגע למה שאמרת, אז המתח מהספק באמת שרף לך את הכיסוי מהפלסטיק לכבלים ?!
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר רגע , המאווררים האלו הם מאווררים מפורקים מספקים, אם אני מחבר את שניהם אחד לשני אדום לאדום, שחור לשחור ואז למולקס ?
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים רגע , המאווררים האלו הם מאווררים מפורקים מספקים, אם אני מחבר את שניהם אחד לשני אדום לאדום, שחור לשחור ואז למולקס ?כן אבל את האדום שלהם לצהוב במולקס..
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים מחבר אגב מה ההבדל בין מאוורר של 0.13 אמפר למאוורר של 0.14 אמפר ,על מה זה משפיע ?איך מעלים תמונה לתוך ת'רד בפורום,אפשר רק ע"י אפלואד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.