פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה?המאוורר שעל המעבד עובדמצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה?המאוורר שעל המעבד עובדמצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)יכול להיות שהקריאה של התוכנה לא בסדרתנסה תוכנה אחרת לדוגמא SPEEDFAN או MBM או אם יש לך לוח אסוס יש להם תוכנה משלהם ASUS PC PROBחוצמזה שבביוס אתה יכול לבדוק טמפ אבל זה לא יתן לך הרבה כי זה לא במצב פעולה..ב127 מעלות המעבד יעשה ריסט או לא ידלק, אין מצב שיפעל במצב כזה..
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר בביוס הוא מראה לי 40 מעלות אז יכול להיות שבאמת הסנסור פגום...מה אתם מצפים מ ECS : עדיין...מישהו יודע מה זה ה AUX הזה?
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים הסנסור לא פגום אם הוא מראה לך 40 זאת אומרת שיש לו בדיקה נכונה פחות או יותראבל כנראה שהתוכנה שאתה משתמש בה, לא קוראת נכון את הנתונים שהסנסור קולט..תנסה להשתמש בתוכנה אחרת לקריאת טמפרטורות..ואין לי מושג מה זה AUX... סוריבדרך כלל אם יש לך תצוגה של טמפרטורה אחת (סנסור אחד על הלוח) זה של המעבדואם יש 2 זה בדרך כלל של המעבד + של הלוחברוב המקרים הלוח זה עם הטמפרטורה הקרירה יותר..
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר ניסיתי את Speedfan וגם שם ליד Temp2 הוא מראה לי 127 מעלות :-X אבל ב temp1 הוא מראה לי 35 מעלות עם וי btw תוכנה נחמדה :
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים ניסיתי את Speedfan וגם שם ליד Temp2 הוא מראה לי 127 מעלות :-Xאבל ב temp1 הוא מראה לי 35 מעלות עם ויאני מהמר שה35 זאת הקריאה הנכונהכי לי יש סלרון ובביוס כתוב לי 40-41שאני בוינדוס הטמפרטורה שלי יורדת ל 33-36אין לי מושג מה הוא קורא שם 127..דרך אגב מה זה ECS.. עלית?!
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים כן...חרתא...הביאו לי לוח אם אחר בטעות,הולך להעיף כמה צעקות היום לא יודע אם הגיע תוכנה עם הלוח לבדיקת טמפרטורות אני אישית לא מחבב את החברה הזאת, אין לי שום דבר אישי נגדם או נגד המוצרים שלהם פשוט גם אני וגם חבר שלי קנינו לפני שנה וחצי לוח שלהם, גם לי וגם לחבר שלי הוא עשה בעיות, ואחרי ההחלפה המשיך לעשות בעיות עד שארגנו החלפה עם תוספת תשלום ללוח מתוצרת אחרת
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים תראה זה עכשיו בלי קשר לתארד ולפורום בכללתבדוק מה האפשרויות עם הלוח שלךאיזה זכרונות הוא תומך, מעבד, AGP וכל מה שחשוב לךאם הוא עונה על הציפיות, תעשה את השיקולים שלך ותשאיר אותו או תעיף אותומבחינת אוברקלוק אני לא יודע עד כמה הלוחות שלהם טובים או לא טוביםובקשר לטמפרטורה שלךאתה יכול להוציא את הסינק מהמעבד ולהחזיר, לראות שיושב טוב טוב להיות בטוח בזהלגעת בסינק עם האצבע בזמן העבודה ולראות שאין מצב שזה יגיע למעל 65 מעלותכי נדמה לי שב 70 מעלות המחשב יעשה ריסט, לא ימשיך לפעול מעבר לזה..תנסה לאמץ את המעבד או לנסות לקרר אותו טוב טוב (לשים מאורר רגיל של חדר אל תוך המארז)אם תראה שהטמפרטורות שלו עולות יורדות תדע שזאת קריאה נכונה (אני מדבר על ה 35 מעלות שהראה לך)השאלה היא מה הוא מודד בזה את הלוח או את המעבד... אני לא יודע אם באמת לוח יגיע ל 35 מעלות לא במאמץ זה נשמע לי גבוה מידי..
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים שני דברים דבר ראשון אל תסתמך על התוכנה של סנדרה כי כנראה ההגדרות שלה לא נכונות והיא לא מסתנכרנת עם הסנסור ..כנ"ל MBM5 ( בגלל ש בMBM אתה צריך להגדיר לו את הסנסורים ויש לך בחירה בסנסור אחד ושתים ושלוש אים אתה לא בוחר את הסנסור הנכון התצוגה מראה לך טמ"פ של 127 מעלות 135 מעלות ומה שתרצה ..)אני ממליץ להשתמש בAIDA32 מאוד בסיסית מאוד טובה ונכונה ...והAUX זה המעבד , בתנאי שהטמפרטורה הראשונה שמופיעה לך היא של הלוח אם .
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר קודם כל תודה לשניכם על התשובות,אבל אני לא יתחיל להתעסק עם הלוח אם הזה (אני גם שונא את החברה הזאת,מנסיון).נראה לי שהטמפ היא באמת על 36-40 מעלות משום שה 127 מעלות הזה לא זז לא למעלה ולא למטה.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים תשכח מה 127 אין מצב בעולם שאיזשהו חלק בתוך המחשב שלך בטמפרטורה כזאת!בביוס תמיד מראה טמפרטורה טיפה יותר גבוהה ממצב מנוחה בוינדוס אנשים אומרים שזה בגלל שהביוס כנראה קצת מעמיס על המעבדמאוד יכול להיות שיש לך רק סנסור אחד בלוח, רק למעבד.. ואין לך סנסור ללוח אם וכאלההרבה לוחות שראיתי מצויידים רק בסנסור אחד (למעבד)גם הניסיון שלי עם לוחות עלית ו-CHAINTECH (תואמי אינטל) לא היה טוב במיוחדלאומת זאת עם ABIT ו-ASUS היו לי ניסיונות דיי מוצלחים (בלי עיין הרע)אם יש לך אפשרות להחליף ואתה רוצה את זה, אז שיהיה לך בכיףותחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה לוחתכתוב לעצמך את כל מה שאתה רוצה מהלוח שלךאם זה רייד או SATA או AGP X8 ולך על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.