עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים ולחיבור לטלוויזית LCD עד 1000k

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים.

אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי.

המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi.

בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר.

מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן:

1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)?

2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות אותן-יש באמת הבדל בין כרטיס מאותו הסוג שמיוצר על ידי Gigabyte (לדוגמא) לעומת כזה שמיוצר על ידי ספרקל? או שזה רק השם שמוסיף למחיר?

3. האם יש הבדל בין box לבין tray?

בנוגע לספק הכוח ולשאר הגורמים שעשויים להשפיע, המחשב הוא חדש וכל הרכיבים חדישים ואיכותיים כך שתתייחסו לזה כאל גורמים שיתמכו בכרטיס כמו שצריך.

אני גר בראשון לציון כך שלצורך העניין, במקרה ויתקבלו הצעות ספציפיות לכרטיס מסך, אשמח אם הן ינתנו מ-ksp או tms או כל חנות אחרת מומלצת בראשון לציון.

תודה רבה :)

פורסם

1. רק הבדל בגודל הפיזי

2. לפעמים יש הבדלים בסוג קירור, בOC קיים, בסוג חיבורים, בתקופת אחריות. חוץ מזה אין הבדל בין הכרטיסים ואם כל התנאים זהים אפשר לקחת את הכרטיס הזול יותר

3. פספסתי שמוכרים כרטיסי מסך בTRAY, בכל מקרה הכוונה שהכרטיס מגיע בלי הקופסא והמסביב, בכל מקרה כדאי לברר מול החנות מה זה כולל.

לשימוש הסרטים- כל כרטיס מסך זול (וגם כרטיס מסך מובנה) יתאימו.

למשחקים- תלוי בסוג המשחקים שאתה רוצה לשחק ובהגדרות. בנוגע לספק כוח- כן חשוב לדעת איזה ספק כוח יש. כי גם ספק כוח חדש ואיכותי יכול להיות חלש מידי.

פורסם
  • מחבר

הספק שלי:

Seasonic PSU 620W Active PFC +80

http://tms.co.il/product/10421

באחד הכרטיסים שראיתי היה הבדל בזה שבאחד מהם היה חיבור מיני hdmi ובשני היה חיבור display port במקום. זה אותו חיבור או שיש הבדל?

בנוסף, הלוח אם שלי תומך ב-PCI-e X16 אז נראה לי שעדיף שגם בכרטיס יהיה חיבור כזה כדי לנצל אותו ככל האפשר, או שזה לא באמת משנה?

אגב, יש לי כבל HDMI to HDMI כך שממילא אני מתכוון להשתמש בו בחיבור לטלוויזיה מהמחשב, המתאם שבין ה-mini hdmi ל-hdmi לא יפגום באיכות? או שעדיף לי כבר לקנות כבל חדש mini hdmi TO hdmi?

יש איזשהו כרטיס שיענה על הדרישות והצרכים שלי(חיבור pci-e X16, יציאת mini hdmi ו-dvi) בצורה הטובה ביותר, עד 1000 שקל?

פורסם

א. יש הבדל, אבל יש מתאם לא יקר שמעביר מdisplay port לHDMI

ב. כל הכרטיסי מסך הם בחיבור הזה

ג. לא יפגע

שוב, אתה מתכוון להריץ משחקים כבדים?

לסרטים מספיק כרטיס ב200 שקל

למשחקים יש את ה6870 וה560 שממש בגבול התקציב, השאלה האם אתה צריך אותם, בכל מקרה חכה ליעוץ יותר טוב בבחירת הכרטיס

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם החיבור הזה(דיספליי פורט) ישדר איכות טובה פחות מאשר המיני hdmi, כך שגם המתאם לא יעזור.

יש הבדל גדול בין ה-x16 ל-x8?

הכרטיס הוא לשימוש משחקים כבדים, יש המלצה?

פורסם

1. לא, כולם ישדרו באותה איכות

2. תלוי באיזה הקשר

תבדוק על ה6870 ATI ועל הג'יפורס 560, אסתכל עליהם מחר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אשמח.

אגב, אם אין הבדלי איכות בין ה-Display port ל-mini hdmi, אז למה בכלל מייצרים אותם שונים? הרי הם כמעט שווים בגודלם.

יש איזשהו יתרון של אחד מהם על פני השני?

שאלה נוספת, הכרטיסי מסך שהצעת משדרים גם אודיו או שאצטרך לחבר אותם ללוח האם כדי לקבל את אותו השמע?

פורסם

ה-HDMI משדר גם אודיו....

המיני HDMI נמצא רק על כרטיסים של NVIDIA, על הכרטיסים של AMD זה HDMI רגיל...

פורסם
  • מחבר

כנראה שהשאלות שלי לא היו מובנות מספיק.

תהיתי האם יש הבדל באיכויות הוידאו והאודיו שה-Display port מפיק ביחס לאלו שה-mini hdmi/hdmi מפיקים?

ובנוסף, יש כרטיסי מסך שלא מייצרים את אותות האודיו בעצמם, אלא בחיבור למעבד. האם הכרטיסים האלה ישדרו גם את האודיו בעצמם?

פורסם

האיכות של שלושת החיבורים זהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים