עבור לתוכן

ראיתם כבר את המארזים של Bitfenix?

Featured Replies

פורסם

יש להם כמה מוצרים נחמדים...אני בינתיים מצאתי רק דגם אחד שנמכר פה ובארץ והוא דווקא יקר מאד ולא נראה "טירוף".

בכל אופן יש להם מארז שאני חושב שיכול לעניין הרבה...

זה נקרא Shinobi

מגיע בשחור ולבן (בגרסה עם חלון וגרסה בלי) וניתן לפרק את המסילות רשת שבאות ולהחליף לצבע אחר או פשוט להשאיר את זה בלי.

http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/shinobi

המחיר: 59$ לגרסה בלי חלון (לא משהו גם ככה לדעתי) ו- 69$ לגרסה עם חלון. אם יגיע לארץ אפשר לצפות למחיר של לפחות פי 2. :\

496.png

499.png

501.png

500.png

יש להם אגב עוד מוצר מעניין שזה חבילה של כבלים עם שרוולים מוכנים ! בא באיזה 7 צבעים ונראה פצצה. אפשר להשיג באיביי מחיפוש זריז.

פורסם

למען האמת הוא נראה מאוד לא מרשים.

1. כלוב לא פונה הצידה להתקנה נוחה. נראה אותך מסתדר עם החלפת כוננים קשיחים כשיש לך שני כרטיסי מסך ארוכים בפנים.

2. כלוב לא מתפרק. ז"א שאם אני רוצה לנצל את החלק התחתון של המארז למשהו אני צריך לחתוך אותו או להסיר את כולו.

3. לא מרווח בכלל.

4. מחיר לא אטרקטיבי לפי ההערכה שלך. במחיר כזה עדיף לקחת משהו כמו ה-cm 690 II basic

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד.

בנוסף,

5. אין פילטרים

6. ההתקנה היא לא טוללס, לא של הדיסקים ולא של הכוננים 5.25.

7. רגליות פלסטיק ולא גומי, ככה נראה בכל אופן, אבל, לא כזה קריטי בכל מקרה.

פורסם

דווקא אני רואה כיתרון שהכלוב של הHDD ישר ומקנה זרימת אוויר הרבה יותר יעילה.

ד"א אפשר לפרק את הכלוב התחתון ב-CM 690? לא ידעתי :s05:

פורסם

מארזים נראים פיצוץ אבל לא מקררים טוב בכלל

אפילו דגם העל שלהם collosos מקרר גרוע

לא שווה

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה יודע שזה לא מקרר טוב? יש לזה רשתות בכל חור. ואני דווקא הבנתי שכן יש לזה פילטרים....באתר רשום שאין? ראיתי פשוט סרטון ביו טיוב והוא מסביר שיש.

בכל אופן, אני אישית אהבתי את המארזים מבחוץ אבל מבפנים באמת יש רושם קצת מאכזב. הם אמנם גובים סכום של מארז תקציב אבל עדיין, דברים פשוטים כמו לסובב את הכלוב של הדיסקים 90 מעלות ולעשות את שתי הגרסאות שלהם TOOL LESS לא היה מוסיף הרבה למחיר.

אני הבנתי שבגרסה הרגילה במקום TOOL LESS זה thumb screws שזה גם נוח..אבל עדיין באופן כללי הוא מאכזב מבפנים.

פורסם

את המארז הזה אני לא ממש מכיר לעומק אבל אני יודע שהוא בא עם מאוורר אחד או שניים,אז גם צריך להוסיף מאווררים שזה מייקר ומעצבן

שאר המארזים כמו הsurvivor collosos מתחממים ולא מקררים מספיק במיוחד אם יש כרטיס מסך חזק

המלצתי לחכות לcorsair 400 r

נראה טוב ו"אמור" לעלות סביר בתנאי שהיבואן יתעשת ויתמחר אותו נורמלי ולא כמו שאר המארזים שלהם

אם לא coolermaster למיניהם יעשו את העבודה נאמנה ובמחיר סביר

פורסם

אכן, ממה שראיתי באתר שלהם, המארזים שלהם מגיע עם מינימום של מאווררים.

בנוסף, אם היניקה של האוויר מקדימה היא רק מ-2 החריצים האלו בצד, אז הזרימת אוויר תפגע והוא ירעיש יחסית לכמות האוויר.

פורסם

ההתקנה היא טוללס, פשוט בתמונות הורידו את התופסנים.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כרגע, נראה לי שאף אחד. דיברתי איתם במייל פעם אחת אבל לא נראה שהם ממהרים להגיע לשוק הישראלי. תקנה פרקטל, מארזים יותר מוצלחים מביט-פניקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים