עבור לתוכן

מאיפה ה- Mugen 3 הגיע ?!

Featured Replies

פורסם

^ מה הקשר? ה-TRUE קטן בהרבה מהמוגן 2 והוא יעיל ממנו.

ברור לי שאם המוגן 3 היה מוגדל לגודל של המוגן 2 ושומר על אותו מבנה ואותם מרווחים בין הצלעות הוא כנראה היה טוב יותר.

יכול מאוד להיות שהמוגן 3 יעבוד אצלך פסיבית ויהיה יותר טוב מהמוגן 2.

• תגובות 35
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^מה הקשר? יש לו יתרון כי הוא בנוי בצורה יעילה יותר, מסתבר. ההבדל בין גופי קירור הוא לא רק במאווררים, אתה יודע.

אתה אומר שיש להם אותו מאורר, והמוגן 3 קטן יותר אבל קריר יותר בגלל שהוא בנוי טוב יותר?

פורסם

לכל אורך הדיון הזה יש טעויות והטעיות.

המאוורר של הMUGEN 3 מגיע ל1600RPM, ושל הMUGEN 2 מגיע ל1300 RPM.

והוא מרעיש הרבה יותר.

כל כך קשה לבדוק מבחן השוואה ?

The supplied fan on the Scythe Mugen 3 is a Slipstream 120 mm and has slightly different speed than the fan of the Mugen 2. This had a range of 200 to 1300 rpm, while the new instance between 300 and 1600 rounds per minute to run. Both low-speed and high-speed

?colors=0000FF,0000FF,0000FF,0000FF,0000FF,0000FF,0000FF,FF0000,00FF00,0000FF,0000FF,0000FF,0000FF

CONCLUSION: Time to take stock: How does the Mugen Mugen 3 compared to 2? The cooling performance is described as almost identical, the price also, unfortunately, not the noise. Which is in each scenario is significantly higher than its predecessor produced. At low speed it is not too bad, but at high speed, the Mugen 3 in our opinion too noisy. We do not like to see: if Scythe reduces the cooling surface, which should simply be compensated with a more powerful and noisier fan so what. In our opinion, the combination of price, performance and noise of the Mugen 3 this is less interesting than the Mugen 2. In contrast with the Mugen walk three to a room much less problem with some memory sets.

The Mugen 3 is in our opinion not a worthy successor to the Mugen 2. We see it primarily as a 'cost-down version, there is less material used, so the cooler is simply cheaper to produce. This choice is explained as it is written: Mugen 2 is basically the same price remained constant, while commodity prices have risen considerably. Financially, it is less attractive for a Scythe cooler with as much raw material for around 39 euro path.

פורסם
  • מחבר

צודק, עכשיו הצצתי באתר היצרן והם זוג מאוררים שונים אחד מהשני :xyxthumbs:

בכל אופן נמאס לי לחכות, עד הפעם הבאה יצא מוגן 4!

יום ראשון הוא אצלי! :yelclap:

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום ניסיתי אותו, והוא פשוט גרוע בהשוואה לדגם הקודם.

מאוורר יותר מרעיש, הוא כמעט פי-2 יותר קטן ובכלל לא יעיל במצב פסיבי.

פורסם

בקיצור, מיוגן למחשבים קטנים?

פורסם
  • מחבר

בקיצור, מיוגן למחשבים קטנים?

ממש לא, המחשב שלי רחוק מלהיות קטן :-)

היום ניסיתי אותו, והוא פשוט גרוע בהשוואה לדגם הקודם.

מאוורר יותר מרעיש, הוא כמעט פי-2 יותר קטן ובכלל לא יעיל במצב פסיבי.

גם אני קניתי אותו לפני מספר שבועות ועד היום לא היה לי זמן להרכיב אותו.

נכון, הוא יותר קטן מהאח הקודם (מספר 2) אבל טוב יותר במעלה אחת או שתיים.

לפי מה שהבנתי הוא טיפה יותר רועש מדגם הקודם לא משהו קריטי. (הרעש מורגש במהירות הגבוהה/סופית של המאורר)

ובגלל שהוא קטן יותר אז המאורר שלו עובד חזק יותר.. סוג של חיפוי...

לי אישית אין צורך לעבוד איתו במצב פסיבי ככה שאין לי דעה לגבי הטענה הזו.

מה שכן אני לא בטוח אם להתקין אותו עם מאורר אחד או להוסיף עוד אחד?! משהו שלא חשבתי עליו.

אבל מצד שני לא מצאתי ביקורות שמדברות על מאורר אחד או על שתיים ככה ש...

ולא בדקת מבחני ביצועים לפני הרכישה?

פורסם

לא עדיף כבר לקנות את הנינג'ה 3? אם אני לא טועה הוא אותו מחיר פחות או יותר

פורסם
  • מחבר

עדיף שתקרא מבחני ביצועים ותחליט.

לי יצא לקרוא דיי הרבה, לא היה שינוי כזה גדול בין הקירורים שראיתי למעט אחד ששמו ברח לי.

הוא כבר היה ליגה אחרת אבל אני מעדיף שלא להתעסק עם "קירורי ענק" למרות שאין לי בעיה עם מקום.

מה שכן בכל מבחן שקראתי התוצאות היו שונות, לפעמים המוגן 3 הוביל לפעמים היה על הפנים בצורה כזו או אחרת.

למשל כאן:

http://rwlabs.com/article.php?cat=&id=454&pagenumber=6

הנינגה עושה רושם טוב, אבל במבחנים אחרים הנינגה נשאר מאחור- הרבה מאחור.

מה גם שאני מאמין שלבעלי אתרים כאלו או אחרים יש אינטרס לקדם חברה כזו או אחרת (ודגם לפה או לשם) ככה אני חושב.

מה שכן אני עוד לא הרכבתי את הגוף קירור, קניתי מחנות קטנה שנתנה לי אופציה להחזיר ללא הגבלת זמן כל עוד לא התקנתי.

אבל לא נראה לי שאני יחזיר, למרות שכל פעם אני קורא ביקורת שונה. וזה לעצמו מבאס.

וזאת למרות שהנינגה זול בכ-30 ש"ח מהמוגן 3 ולפי הביקורת שלמעלה טוב יותר.

אבל שוב... זה רק מבחן אחד מתוך.....

פורסם
  • מחבר

היו לי לפחות זוג אתרים שרואים בהם שהמוגן 3 מוביל. אני יחפש ויעדכן.

מה שכן באתרים שאתה הבאת הנינגה 3 טוב יותר גם מהמוגן 2... חסד?

דרך אגב אני לא יודע אם בשבילך זה ייתרון אבל הנינגה שוקל למעלה מקילו! בלי לדבר על המימדים הענקיים שלו.

המוגן 3 שוקל 826 גרם

בזמן שאם אני לא טועה הנינגה שוקל 1050 גרם!!

בכל אופן לפי כל הביקורות שהבאת כאן הנינגה טוב יותר גם מהמוגן 3 וגם מהמוגן 2 שכולם התלהבו ממנו...

פורסם

זה לא סוד שהנינגה בעל ביצועים עדיפים..שכן הוא גדול יותר ונבנה לעבוד גם כקירור פאסיבי לחלוטין..

אבל בהתחשב בגדול ובנוחות אין סיבה לא ללכת על הMUGEN 2 שלא נופל רחוק ממנו..

פורסם
  • מחבר

ומה בהשוואה למוגן 3 שהוא עיקרון הדיון כאן?

מה אתה חושב עליו?

פורסם

הMUGEN 3 פחות טוב מה2, המטרה שלו היא הקטנה של הMUGEN 2 עם פגיעה מינימלית בביצועים..

וזה אכן המצב..זה העדפה אישית שלך..לכל אחד החסרונות ויתרונות שכבר מפורטות המון בפורום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים