עבור לתוכן

איך המאוורר הזה למאז?

Featured Replies

פורסם

PWM הינו מצב שליטה מתקדם דרך מתח, אתה צריך חיבור 4 פינים בלוח האם בשבילו..ואתה מגדיר את השליטה דרך הביוס..

איך המאוורר עצמו קשה לי להגיד לך...שכן אין ביקורות מה שכן אני אישית סולד ממאווררים מתוצאת לא ידועה...

את SPIRE אני מכיר בזמנו מספקים..אבל הם אף פעם לא הצטיינו במשהו..

פורסם

מהנתונים שלו הוא נראה בסדר גמור. שקט ויעיל.

דווקא לא הייתי חושש לקחת אותו בגלל החברה, אבל ראיתי ב EBAY את זה:

http://www.ebay.com/itm/120mm-Fans-4-LED-Blue-Computer-PC-Case-Cooling-/250782630745?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2590327016851605193#ht_2840wt_1169

זה משהו כמו 10 שקלים, קצת יותר שקט ולא רע.

פורסם
  • מחבר

מהנתונים שלו הוא נראה בסדר גמור. שקט ויעיל.

דווקא לא הייתי חושש לקחת אותו בגלל החברה, אבל ראיתי ב EBAY את זה:

http://www.ebay.com/itm/120mm-Fans-4-LED-Blue-Computer-PC-Case-Cooling-/250782630745?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2590327016851605193#ht_2840wt_1169

זה משהו כמו 10 שקלים, קצת יותר שקט ולא רע.

יש לי בדיוק שלוש כאלה שהזמנתי לפני כמה חודשים. גם אני חשבתי איזה יופי ועוד איזה מחיר...אבל זה היה שלא באמת הבנתי באוורר. הם זבל מצוי אלו.

SPIRE זה חברה מוכרת? אמינה? ניתן לשמח על הנתונים שהם רושמים?

פורסם

פותח התרד נתונים זה דבר אחד ומציאות זה דבר אחר..ובקרים רבים (גם בזה) הנתונים המוצהרים לא קרובים למציאות..

אתה רוצה מאוורר אמין..תזמין משהו שנבדק מחברה ידועה..ולא "מציאה בEBAY"..

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מדבר על EBAY! הזמנתי שלוש מאווררים מאיביי עם ארבע לדים בצבעים בגודל 120 מ"מ. עבדתי איתם בערך 3 חודשים עד שהבנתי שהם רק מחחמים את המחשב יותר והם אפילו לא מצליחים לדחוף אבק דרך המסנני אבק שיש לי. פשוט אחרי יום המסננים נסתמים ושום אוויר לא חודר! עכשיו הם משמשים כמנורת לילה מגניבה עם לדים ציבעוניים מחוץ למחשב :cool2:

בקיצור המאוורר שהבאתי הוא מחנות טובה בארץ. SPIRE למיטב ידיעתי מיצרים ספקים טובים וקירור טוב למעבדים. אני נוטה להאמין שחברה שרוצה להיות טובה לא תמציא נתונים למוצרים שלה. העניין הוא שאני לא יודע מה אומרים הנתונים שהם רושמים על המאוורר? הם ניראים מופרחים?

יש לך להמליץ על מאוור 120 טוב שמאוד חשוב שיהיה שקט אך חזק יותר מאלה באיביי? תקציב עג 30 ש"ח.

פורסם

ספקים טובים ? קירורי מעבד טובים ? לא ממש..הם מיצרים מוצרים בינונים (ברוב המקרים) ומטה...

וגם THERMALTAKE היא חברה טובה..ורוצה להיות הכי טובה..אבל עובדתית בין הנתונים המוצהרים שלהם למאווררים לבין המציאות אין קשר..

המאווררים שלהם אומנם דוחפים אוויר כן..אבל רועשים בטירוף..למרות הצהרות כאלו ואחרות!

והמלצות למאווררים לא חסר בפורום..בגדול והכי טוב שתמצא הם הדגמים של SCYTHE..דגמי הSS/GT/SF למיניהם..

תקציב...אני בספק אם 30 שקלים או 40 שקלים זה באמת ההבדל בין מאוורר טוב או לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים