עבור לתוכן

המחשב מתחמם יתר על המידה וגורם ל-FPS לרדת בצורה משמעותית.

Featured Replies

פורסם

היי,

כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה.

אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות.

אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל)

מפרט המחשב שלי:

Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz

Geforce 220 GT

2 GB RAM

מה לדעתכם הבעיה של המחשב שלי? האם ההנחות שלי נכונות? ומה עליי לעשות כדי לשפר את הביצועים למצב שבו אני אוכל לשחק BC2 נורמאלי? כמה זה יעלה במידה ויעלה? ואיפה אפשר להשיג את הדברים הנדרשים?

ואשמח גם לדעת מה הייתם מוסיפים למחשב כדי שהוא ינוצל במלואו, כי הבנתי למשל שהמעבד סבבה, אבל הכ.מסך חלש (אך לא חלש מספיק כדי ש-BC2 לא ירוץ כמו שצריך, כי באמת כשקניתי את המחשב - הביצועים היו פשוט מעולים!)

תודה מראש ולילה טוב! :)

פורסם
  • מחבר

האם אני במקום הנכון? או שהפרטים לא מספקים? אם כן-לאן עליי לפנות? או איזה פרטים עליי להוסיף?

תודה רבה והמשך יום נעים =)

פורסם

תפעל להורדת טמפ' המעבד.

רענון משחה תרמית זה רעיון טוב.

פורסם
  • מחבר

מצויין! תודה רבה! ויש הבדל בין המשחות טרמיות? ועל מה אתה היית ממליץ?

ולפי הערך של המשחה תרמית אני מבין שאפשר למרוח משחה גם בכרטיס מסך...זה מומלץ? ואיך בכלל עושים דבר כזה?

שוב תודה! אתם תותחים! ;)

פורסם

חווית המשחק תלויה בהרבה דברים, אבל מה שהכי בולט לעין זה כרטיס מסך שלך. הייתי ממליץ לך להחליף אותו. GT 220 זה לא כרטיס שמיועד למחשקים. כרטיס מינימום למשחקים אצל NVIDIA אם המסך שלך ברזולוציה 1680X1050 זה GTS 450 או HD 5770 אצל AMD. תפתח ת'רד בפורום של כרטיסי מסך וימליצו לך על כרטיס נחמד. המעבד שלך סביר. לא הכי חזק, מדור הישן, אבל לפחות הוא מרובעת ליבה. אפשר לבדוק גם כמות הזיכרון במחשב שאף פעם לא מפריע להוסיף

פורסם

שטויות, גם לי יש את זה. נראה לי שזה קורה בגלל שכשהווינדוס עולה אז הרמקולים מתחילים לעבוד וזה עושה את הרעש הזה.

פורסם
  • מחבר

חווית המשחק תלויה בהרבה דברים, אבל מה שהכי בולט לעין זה כרטיס מסך שלך. הייתי ממליץ לך להחליף אותו. GT 220 זה לא כרטיס שמיועד למחשקים. כרטיס מינימום למשחקים אצל NVIDIA אם המסך שלך ברזולוציה 1680X1050 זה GTS 450 או HD 5770 אצל AMD. תפתח ת'רד בפורום של כרטיסי מסך וימליצו לך על כרטיס נחמד. המעבד שלך סביר. לא הכי חזק, מדור הישן, אבל לפחות הוא מרובעת ליבה. אפשר לבדוק גם כמות הזיכרון במחשב שאף פעם לא מפריע להוסיף

ממש תודה רבה על התגובה!

אני גם שוקל ברצינות לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון.

אני כרגע שוקל קודם אפשרות שאולי יש בעיות בווידוס (וירוסים וכו'), אני מפרמט את המחשב כרגע, אם זה לא יועיל - לא תהיה לי ברירה כנראה אלא לקנות כרטיס מסך חדש ואיזה 2 GB RAM נוספים... :)

שטויות, גם לי יש את זה. נראה לי שזה קורה בגלל שכשהווינדוס עולה אז הרמקולים מתחילים לעבוד וזה עושה את הרעש הזה.

על איזה רעש אתה מדבר? O.o

פורסם

אם המחשב מתחמם אז צריך קודם לסדר את זה. בכל מקרה אני מציע לך לא לעשות שום שדרוגים בלי שתתייעץ. יש כאן פורומים לכל חלקי החומרה ואנשים שמבינים בתחום הזה.

פורסם

חחחח וואו אין לי מושג איך זה קרה אבל הגבתי בטעות לת'רד שלך במקום ת'רד אחר. אוופס :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים