עבור לתוכן

שאלה בקשר לפייפאל

Featured Replies

פורסם

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל?

למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

פורסם

לא תמיד הכסף מוחזר לכרטיס אשראי לפעמים זה מועבר ל- PAYPAL BALANCE

אני בעצמי לא יודע מה התנאים בשביל שיהיה החזר מסוג א ומה התנאים שיהיה החזר מסוג ב'

פורסם

מספר ימים.. כמו שלוקח כמה ימים עד שאתה רואה את החיוב באשראי, אותו דבר גם הפוך

פורסם
  • מחבר

מספר ימים.. כמו שלוקח כמה ימים עד שאתה רואה את החיוב באשראי, אותו דבר גם הפוך

אני רק רוצה לוודות שהבנתם אותי נכון...לא פייפאל מחזירה לי את הכסף אלה המוכר עצמו...זאת אומרת אין פה שום תיק שכאילו מבררים לי אם מגיע לי החזר או לא...אלה המוכר מחזיר לי...פשוט אני בחיים לא קיבלתי החזרים בפייפאל ואין לי מושג איך עובדת המערכת שם וכמה זמן זה לוקח....

פורסם

קראתה מה שכתבתי ?

פורסם
  • מחבר

קראתה מה שכתבתי ?

הבנתי בקשר ל פייפאל באלנס...הוא ריק אצלי..

פורסם

אם החיוב על המוצר בוצע באמצעות כרטיס אשראי, ההחזרה גם ייכנס לאשראי ולא ל Balance.

כעיקרון ההחזר מבוצע מייד, ייקח לך כמה ימים עד שהוא יופיע בפירוט החשבון.

כמו כן מי שמבצע את ההחזר זה PP ולא המוכר עצמו. אם למוכר היתה גישה לכרטיס האשראי שלך ישירות, לא היה טעם ב PP שהם משמשים כמתווכים.

פורסם
  • מחבר

אם החיוב על המוצר בוצע באמצעות כרטיס אשראי, ההחזרה גם ייכנס לאשראי ולא ל Balance.

כעיקרון ההחזר מבוצע מייד, ייקח לך כמה ימים עד שהוא יופיע בפירוט החשבון.

כמו כן מי שמבצע את ההחזר זה PP ולא המוכר עצמו. אם למוכר היתה גישה לכרטיס האשראי שלך ישירות, לא היה טעם ב PP שהם משמשים כמתווכים.

זהו שההחזר הופיע בעמוד הפייפאל אבל בכרטיס אשראי לא קיבלתי כלום....יכול להיות בגלל שזה הכרטיס של פועלים אנונימי נטען "ישראווב" אם אתה מכיר?

פורסם

זהו שההחזר הופיע בעמוד הפייפאל אבל בכרטיס אשראי לא קיבלתי כלום....יכול להיות בגלל שזה הכרטיס של פועלים אנונימי נטען "ישראווב" אם אתה מכיר?

כמו שאמרתי, מספר ימים..

אני מדבר מניסיון כי אני קונה הרבה דברים מ EBAY וכמובן משלם ב paypal

פורסם

אני לא מכיר את הכרטיסים האלו, אבל אי אפשר לקבל זיכוי לכרטיס חד פעמי, כמו אלו שאפשר לקנות בדואר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הכרטיסים האלו, אבל אי אפשר לקבל זיכוי לכרטיס חד פעמי, כמו אלו שאפשר לקנות בדואר.

נגיד וזה יהיה העניין הבעייתי..למי עליי לפנות..לפייפאל כה?אולי שישלחו לי את הכסף ל BALANCE בחשבון שלי מקסימום יעביר לכרטיס אחר...טוב נראה אני ישלח מכתב

פורסם

לזיכוי בכרטיס אשראי לוקח קצת זמן עד שהוא נקלט בכרטיס (יש לי קצת ניסיון בחברת אשראי בתור נציג..)

אם אחרי שבוע זה עדיין לא מופיע לך על הכרטיס תפנה לפיי פאל והם יבדקו לך את המצב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים