פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP...ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית?תודה,
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מדובר בכרטיס שונה, בכל מקרה הת'רד שלך צריך להיות בפורום אודיו או תמיכה טכנית.
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים רוצים אני יביא לכם את ה audigy 2 ותעשו עליו גם ביקורת תעשו digifire vs audigy2זה יכול להיות נחמדהייתי רוצה לדעת מה אוידיופילים יגידו
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר הפורום הזה מיועד לדיון על הביקורות לא?אז זוהי שאלה על הביקורת - של ה Digifire:האם הוא דורש לעשות reboot כשמשנים את ההגדרה של יציאת ה s/pdif?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים כל כרטיסי הקול של הרקולס דורשים REBOOT שעוברים מיציאה דיגיטלית לאנלוגית ולהפךבכלל, הדריברים של הרקולס הורסים כרטיסי קול לא רעים בכללוהרקולס לא מעדכנים את הדריברים מאז פברוארבקיצור.... לא לגעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.