עבור לתוכן

יום עבודה בוטל בכח אדם-האם אפשרי לדרוש את הכסף עבור אותו יום עבודה?(השרשור נערך)

Featured Replies

פורסם

מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א.

הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות.

האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?)

עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה.

היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה.

היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף.

בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מביא לי את הכסף אני יוכל תבוע אותם?

ואיפה בידיוק מופיע מה שקרה לי ב-חוק שעות עבודה ומנוחה-

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/DB32620A-EAD8-4B73-BC90-A5AEE373AEEF,frameless.htm

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה שישלמו לך כסף עוד כשאתה בדרך לעבודה? ???

פורסם

:lol: הרגת אותי...

אתה מקבל כסף לנסיעות וזהו... השכר שלך מתחיל מהשניה שהגעת למקום עבודה ועד שסיימת את המשמרת שלך, לא מהרגע שיצאת מהבית

פורסם
  • מחבר

פשוט איזה אבא של חבר שלי אמר לי ולבן שלו שהכח אדם צריך לשלם לנו חצי מהזמן הזה של הנסיעות,נגיד הנסיעה לוקחת שעתיים הלוך וחזור אז צריכים לשלם לנו על שעה אחת נסיעות..(על הזמן שנשרף)

ממ תודה לכם.

פורסם

במקרה שלך לא. בענפים מסוימים משלמים.

פורסם

עד כמה שידוע לי משלמים על זמן הנסיעה רק כאשר הנסיעות הן חלק מיום העבודה (ביקורות באתרי עבודה, קשרי לקוחות הדורשים נסיעה וכו'). כאשר הנסיעות הן רק לעבודה וממנה, אין הדבר כלול בחשבון שעות העבודה ויש על פי חוק לשלם לך רק עבור הוצאות הנסיעה (או כלום, אם מדובר בהסעה מאורגנת מטעם המפעל שאינה עולה לך כסף ואינה מצריכה תחבורה נוספת). הדבר אינו תקף במקרים מיוחדים של נסיעות חריגות, אבל ברור שזה לא המקרה.

פורסם
  • מחבר

במקרה הספציפי הזה פשוט נשרף לי 4 שעות נסיעה..(מתןך ה12 שעות עבודה האלה)חשבתי אז שיצא איזה חוק לגבי זה או משהו כזה..מתברר שלא.

פורסם

תעבוד באתר בנייה. במסגרת הסכם קיבוצי עובד בענף הבנייה מקבל משכורת גם בזמן נסיעה לאתר מביתו.

פורסם

אני לא בטוח 100%:

על זמן נסיעה לעבודה משלמים רק אם יש נסיעה למקום שהוא שונה ממקום העבודה הרגיל.

נגיד אם בד"כ לוקח לך להגיע לעבודה חצי שעה ופתאום שלחו אותך לאיזה מקום בצפון ולקח לך נגיד שעתיים נסיעה אז חצי שעה ראשונה של הנסיעה ללא תשלום אבל מיד אחרי זה מתחילים לספור כאילו התחלתה לעבוד.

ועוד פעם, אני לא יודע עד כמה זה נכון !

פורסם
  • מחבר

כן אבל במקרה הספציפי הזה זה כח אדם שכל פעם נותן לך עבודה אחרת.

עבודה למזוכיסטים מה שנקרא לשרוף 4 שעות על נסיעות ולא לקבל על זה שקל... :s07:

פורסם
  • מחבר

נערך***

תסתכלו בפוסט הראשון למעלה,אשמח לעזרה מהחברה המנוסים פה.

פורסם

אם אתה כל כך צמא לעבודה ומוכן לעשות כאלה מרחקים כמו שאתה מתאר פה, אני מוכן לסדר לך עבודה.

הבוס עושה סידרת חינוך בהתחלה כי הוא מחפש מישהו שינהל לו את המקום, עד עכשיו כולם מתחת ל20 וכולם בלימודים ככה שהמשרה עדיין מחפשת מישהו.

השכר הוא 22 ואני בטוח שאחרי כמה זמן הוא יעלה לך שיראה שאתה רציני (כמו שקראתי).

שלח לי הודעה עם זה רלוונטי. דרך אגב זה בקניון שרונים בהוד השרון.

פורסם

ביטול יום עבודה ללא התראה וללא תשלום אינו חוקי.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו בYNET אישר לי שזה לא חוקי.

mcalfi-הבעיה היא שבעוד חודש וחצי אני מתגייס-משמע שום עבודה שהיא לא מכח אדם לא תקבל אותי חוץ ממלצרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים