פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשיםלאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיקאך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלותעכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינגהאם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים אני לא יודע במה נגעו בחנות, אבל יכול להיות שיצרו לך פרופילים של רמת הסל"ד של המאוורר והגבילו אותו לסל"ד נמוך יותר כדי למנוע את הרעש, במקרה כזה ייתכן והכרטיס אינו מקבל את מידת האוורור הדרושה לו.
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים פשוט מאוד , אם התקנת את התוכנה עם הדרייברים מהאתר של AMD (על הדרך גם תבדוק שאתה עובד עם הדרייברים העדכניים ביותר) אז יש שם בהגדרות שליטה על אחוזי העבודה של מאוורר הכרטיס מסך , אתה יכול לבד לשחק עם זה , להוריד או להעלות אחוזים ולראות לפי הרעש של המאוורר ולפי הטמפ' של הכרטיס מסך מה יותר מתאים לך
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר תשמע אני ממש לא מבין בדברים כאלה (והבהרתי זאת גם לחנות, שכנראה ניצלו זאת) ככה שאשמח מאוד אם תדריך אותי קצת יותר נכנסתי לדרייבר של ATI ומצאתי את השליטה במהירות המאווררים (לפחות אני חושב שמצאתי) אבל אני מאוד פוחד לשחק עם זה בלי לדעת מה ואיך אם מישהו יוכל להסביר לי מה עלי לשנות לפי התמונה אני אודה לו מאוד:
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים מחבר טוב. העלאתי את הFAN CONTROL ל90% אבל הכרטיס עדיין מתחמם כשאני משחק משחקים קצת כבדיםהאם זה אמור לקרות? האם כרטיס ברמה כזאת לא יכול להתמודד עם משחקים כמו MW2?
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים נראה תקין.לא במצב אוברקלוק.תוריד את הסימון ב-V על manual speed fanתן לכרטיס מסך לקבוע לעצמו את המהירות (רועש - ככה הוא צריך להיות, רועש מדי - המאוורר דפוק, איך מבררים ? בעיה...)
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים מחבר מה הטמפ' במאמץ?מעל 80 מעלות כאשר המאוורר נמצא על 90%. מתחת לזה הטמפרטורה יכול לטפס גם מעל 90ליאור. תודה על העצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.