עבור לתוכן

התחממות כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים

לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק

אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות

עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג

האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?

פורסם

אני לא יודע במה נגעו בחנות, אבל יכול להיות שיצרו לך פרופילים של רמת הסל"ד של המאוורר והגבילו אותו לסל"ד נמוך יותר כדי למנוע את הרעש, במקרה כזה ייתכן והכרטיס אינו מקבל את מידת האוורור הדרושה לו.

פורסם
  • מחבר

יש דרך לבדוק זאת? ואם אכן זה המקרה, כיצד ניתן לשנות את זה?

פורסם

פשוט מאוד , אם התקנת את התוכנה עם הדרייברים מהאתר של AMD (על הדרך גם תבדוק שאתה עובד עם הדרייברים העדכניים ביותר) אז יש שם בהגדרות שליטה על אחוזי העבודה של מאוורר הכרטיס מסך , אתה יכול לבד לשחק עם זה , להוריד או להעלות אחוזים ולראות לפי הרעש של המאוורר ולפי הטמפ' של הכרטיס מסך מה יותר מתאים לך

פורסם
  • מחבר

תשמע אני ממש לא מבין בדברים כאלה (והבהרתי זאת גם לחנות, שכנראה ניצלו זאת) ככה שאשמח מאוד אם תדריך אותי קצת יותר

נכנסתי לדרייבר של ATI ומצאתי את השליטה במהירות המאווררים (לפחות אני חושב שמצאתי) אבל אני מאוד פוחד לשחק עם זה בלי לדעת מה ואיך

אם מישהו יוכל להסביר לי מה עלי לשנות לפי התמונה אני אודה לו מאוד:

80818371.png

פורסם

אם אתה לא מבין בנושא אז איך מי שם את הכרטיס באוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

העובדים היקרים בRSM. למרות שביקשתי במפורש שלא יבצעו שום אוברקלוקינג

פורסם
  • מחבר

טוב. העלאתי את הFAN CONTROL ל90% אבל הכרטיס עדיין מתחמם כשאני משחק משחקים קצת כבדים

האם זה אמור לקרות? האם כרטיס ברמה כזאת לא יכול להתמודד עם משחקים כמו MW2?

פורסם

מה הטמפ' במאמץ?

פורסם

נראה תקין.

לא במצב אוברקלוק.

תוריד את הסימון ב-V על manual speed fan

תן לכרטיס מסך לקבוע לעצמו את המהירות (רועש - ככה הוא צריך להיות, רועש מדי - המאוורר דפוק, איך מבררים ? בעיה...)

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' במאמץ?

מעל 80 מעלות כאשר המאוורר נמצא על 90%. מתחת לזה הטמפרטורה יכול לטפס גם מעל 90

ליאור. תודה על העצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים