עבור לתוכן

שוקל לרכוש - Dell Inspirion N4030

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לרכוש את המחשב Dell Inspirion N4030.

האם זה נחשב למחשב טוב ?

כמה שנים המחשב קיים בשוק ?

מהו נפח הזיכרון המקסימלי של מחשב זה ?

להלן הלינק לרכישת המחשב:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5829&CatCode=315

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את dell ובמיוחד דגמי הinspiron הם זולים מאוד יחסית לחומרה שלהם מול מחשבי dell אחרים.

לי יש את הn3010 עם corei5 וכרטיס מסך hd5470.

שאלת אם המחשב חדש בשוק - חדש/ישן מה שחשוב זה החומרה.

שאלת אם המחשב חזק - זה תלוי בשימוש שלך אם תוכל לפרמט מה הדרישות ומה הצרכים תוכל לקבל תשובות מלאות יותר.

נפח זיכרון מקסימלי - אם אינני טועה 8 גיגה אבל כדי לבדוק באתר היצרן (תשקול אם אתה צריך 8 giga וcorei3 אולי עדיף גם ללכת על מעבד חזק יותר).

המלצות שלי לבדיקה לפני שתקנה:

1. המסך של dell מאוד מבריק ומחזיר אור מהשמש ברמה חזקה ולכן קשה לעבוד איתו בחוץ (פתרתי את זה עם מדבקת מאט שהזמנתי באיביי ב7 דולר).

2. סוללה- בפועל תקבל כ-שעתיים אם אתה צריך יותר תחשוב על לשדרג ל9 תאים (זהה לכל המחשבים פרט לחלק מדגמי אסוס).

3. מקלדת - בדגמים החדשים לדוגמא 5110 (15.6 אינצ') מגיעה מקלדת עם רווחים בין המקשים כמו שיש במקבוק אני חושב שזה הרבה יותר נוח אבל אני מסתדר מעולה עם המקלדת הרגילה.

לסיכום:

אם אנחנו רוצים את הכל מהכל נקנה מחשב ב6-7k אבל צריך להתפשר לפי דעתי במחירים האלה לדל אין תחרות הם אמינים מאוד לאורך זמן מחירים מעולים ומפרט טוב.

אני ממליץ לך לבחון טוב טוב מה הדרישות שלך כי מחשב נייד כמעט ואי אפשר לשדרג.

אישית אני מרוצה מאוד מהדגם שקניתי.

נ.ב

הגיעו דגמים חדשים למעבדי הcore i שנקראים 2nd generation הם פחות מתחממים וצורכים קצת פחות סוללה לא קריטי אבל תנסה למצוא אחד כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים