עבור לתוכן

מחשב מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, מסך נהיה שחור ולא מגיב בתהליך הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע.

אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו.

כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד.

זה ממש ממש דחוף לי להיום :nixweiss:

תודה!

פורסם

הרבה דברים שונים יכולים לגרום לתופעה שאתה מתאר, גם תוכנתיים וגם חומרתיים.

מה הכוונה ב"ניסיתי להשתמש בו"? נכנסת לRECOVERY ומה קרה שזה לא עבד? מה ניסית לעשות שם?

עוד המלצה כללית, WIN VISTA וניידים הם בדרך כלל שילוב אומלל, שדרוג לWIN7 יהיה בדרך כלל מהפך למחשב כזה.

פורסם
  • מחבר

תכננתי באמת לשדרג לwin-7 ברגע שיהיה יותר זמן אבל מרפי התערב לפני כן..

למחשב שלי יש אפשרות לשחזר את עצמו לנקודת זמן מסוימת (בלי פגיעה במסמכים) כשמפעילים את המחיצת שחזור שנקראת (HP RECOVERY), התהליך הזה הסתיים בהודעת שגיאה שאומרת שאין מספיק מקום פנוי בדיסק בשביל לשחזר לנקודת זמן היחידה שצוינה. אתמול תהליך השחזור דווקא הושלם אבל עדיין- המחשב איתחל את עצמו ונתקע ברגע שווינדוס הועלה (המסך השחיר).

יש הצעות לפיתרון?

פורסם

אני לא יודע איזה חומר יש לך שם, ואם הוא חשוב לך או לא, ואני לא יודע אם הממשק של הRECOVERY מאפשר לך למחוק דברים בצורה סלקטיבית (בלנובו בסדרה מסוימת זה נתן), אבל נשמע שמדובר פה בנזק מספיק גדול למערכת ההפעלה שהWINDOWS RESTORATION או איך שלא קוראים לזה, לא מסוגל להתגבר עליו. בRECOVERY צריכה להיות לך גם האפשרות להתקין את הWINDOWS מחדש (מה שיכול לכלול גם פירמוט). מעצם זה שהRECOVERY כן עולה (ומן הסתם מהדיסק הקשיח) אני מסיק שהקשיח תקין לפחות ברמת העיקרון, ושהבעיה לא נובעת מכשל תוכנתי בלוח האם / מעבד / כ.מסך וכד'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים