עבור לתוכן

אולי אני סתם חיי בסרט

Featured Replies

פורסם

אבל ככל שעובר הזמן אני מתחיל לראות תמונה גדולה וברורה יותר של מלחמת עולם שלישית, שתתחיל איתנו.

טורקיה מהגבול הימי, מצרים מהגבול הדרומי, לבנון וסוריה מצפון, איראן עם טילים..

אין לי מושג איך מלמעלה נראים הדברים ואין לי מושג מה עמדתם של שאר בעלי בריתנו כמו ארה"ב וגרמניה,

אבל זה לא נראה טוב וזה מתחיל אפילו קצת להפחיד.. מה דעתכם?

פורסם

המלחמה של ישראל היא לא ממש מלחמת עולם,אנחנו פרובינציה של ארה"ב/מערב.מלחמות עולם מנהלות מעצמות גדולות.אבל אני די מבסוט מהמלחמה הקרובה עם העולם הערבי.כי התוצאות וההשלכות יכולות להיות מצויינות-סדר חדש,

פורסם

^^ אני ממש לא מבסוט מזה. ישראל תיהיה בלב הבלאגן, וימותו כאן עשרות אם לא מאות אלפים.

מלחמת עולם תיהיה כשמעצמה מילטריסטית תתפוס את ההגמוניה הצבאית של ארה"ב ככוח עולמי. (וזה מזכיר לי שהציעו כאן בשירשור אחר שארה"ב תקצץ משמעותית בתקציב הביטחון שלה)

פורסם

אנחנו גם ככה באמצע הבלגאן עם מלחמת עולם או בלי.וגם ככה מתים לנו אנשים.זה משנה אם זה בבת-אחת או בתשלומים.

פורסם

מאיפה הרצון הזה למלחמה?

מאיפה הבטחון שאם תיהיה מלחמה כוללת ישראל באמת תוכל לשרוד?

מוכנים להמר על מלחמה וחיי אנשים בשביל לשמור על "כבוד לאומי" , מה זה הכבוד הלאומי הזה?

אפשר למדוד אותו? לקנות איתו משהו? הוא מגן על האזרחים?

פורסם

אני חושב שינסו למחוק אותנו או את ארצות הברית בשיטה חשאית..

תעשו חיפוש קצר בגוגל "Hezbollah Mexico" אתם תגלו שחיזבאללה מנהלים קרטלי סמים במקסיקו..

חיזבאללה הוא ארגון ששייך לאיראן.. מה אם איראן יבריחו בחשאי פצצת אטום למקסיקו ישירות לידיהם של פעילי החיזבאללה ומשם יבריחו לארצות הברית כמו שמבריחים סמים ויפוצצו באיזה עיר אמריקאית חשובה?

יש גם תוכנית אחת של גלן בק שמראה שאובמה משקר בנוגע לגבולות ארצות הברית עם מקסיקו..

אובמה טען שהוא מגדיל את תקציב הגנת הגבול, ומביא יותר כוח אדם.. ואז גלן בק ראיין אנשי משמר הגבול והם אמרו שהם לא ראו שום ישום של שום כלום מצד אובמה..

אובמה בכל זאת מוסלמי.... סוס טרויאני כביכול..

תחשבו על זה, אבא שלו המוסלמי היגר מאינדונזיה להוואי, כי הם ידעו שאם יוולד בארצות הברית הוא יהיה אמריקאי לכל דבר ויהיה כשיר לעמוד כנשיא..

אובמה גם גדל באינדונזיה עם חינוך מוסלמי מסורתי..

הוא גם הנשיא שלקח הכי הרבה חופשות בתולדות ארצות הברית...

obamamuslimlarge.jpg

6a00d8341c630a53ef012875a01896970c-300wi

פורסם

מעקב

פורסם

אובמה בכל זאת מוסלמי.... סוס טרויאני כביכול..

תחשבו על זה, אבא שלו המוסלמי היגר מאינדונזיה להוואי, כי הם ידעו שאם יוולד בארצות הברית הוא יהיה אמריקאי לכל דבר ויהיה כשיר לעמוד כנשיא..

אובמה גם גדל באינדונזיה עם חינוך מוסלמי מסורתי..

הוא גם הנשיא שלקח הכי הרבה חופשות בתולדות ארצות הברית...

זה יכול להכנס לדיון הקונספירציות.רק תוסיף שלפני הרבה שנים הם ידעו שהוא הולך להוולד...

פורסם

סרט או לא סרט הרעיון שמישהו יתקוף אותנו הוא אפשרי אבל מלחמה כוללת נגדנו בכל החזיתות , ממש לא ריאלי לפחות במצב של היום.

למרות השנא ברמה זו או אחרת מצד הממשלות הערביות העם שלהם עדיין מסתפק בבעיות שלהם ועד שהם ימצאו אותנו בתור שעיר לעזעזל אנחנו

נסתדר כרגיל.

פורסם

לא כדאי לתקוף את ישראל. גם אם אנחנו משקרים בקשר לנשק גרעיני הנזק שהמדינה שלנו יכולה לגרום לעולם הוא בלתי נתפס. אני תמיד חשבתי שלמדינה שלנו כמדינה יהודית אין את האומץ להשתמש בנשק בלתי קונבנציונאלי אבל אחרי שמסתקלים אחורה על ההיסטוריה כבר כמעט השתמשנו :kopfpatsch: . הנה רשימת הדברים של כמה דברים אפשר לעשות עם חומר גרעיני:

- לזהם איזור כדי שכניסה אליו תהיה מוות בטוח - תחשבו על שדות הנפט.

- EMP pulse - דופק אלקטרוניקה. היום זה פחות מסוכן כי כבר יש רכיבים שחסינים לזה

- לזהם מקורות מים

ולישראל יש גם נשק ביולוגי וכימי . נשק ביולוגי יכול להשמיד את כל האנושות . וגם אל תדאגו לישראל יש מערכת ירות טילים וצוללות עם טילי שיוט. זה אומר שכל מתקפה מסיבית על המדינה תגרום לתגובה בלתי פרופורציונאלית בטוחה. מערכת ירוט טילים גם מאפשרת first strike .

אני די בטוח שאם הטורקים ישלחו ספינות מלחמה לגבול ישראל - דבר ראשון שיעשו זה יאימו להעיף אותם מנאטו והספינות האילו יעצרו ע"י ספינות מלחמה גרמניות,אמריקאיות,צרפתיות ו/או בריטיות. אין לאף מדינה במערב שישראל וטורקיה יתנגחו אחת בשניה . אם ספינת מלחמה תכנס למים הטאריטוריאלים של עזה /ישראל לא תהיה לישראל ברירה אלא התביע אותה. כניסה של ספינת מלחמה לאיזור הסגר הימי תהיה הכרזת מלחמה של טורקיה על ישראל. כמה צפונבונים ומחבלים על סיפנה אזרחית זה לא נורא אבל לספינת מלחמה שמנסה לשבור סגר יש משמעות אחת - מלחמה.

פורסם

מישהו כאן קרא את טרילוגית איליום-אולימפוס של דן סימונס ?

עריכה: מדובר בספר מדע בדיוני, המבוסס בחלקו על האיליאדה של הומרוס, המתרחש בעתיד הרחוק.

ספוילר:

במהלך הטרילוגיה, נחשפת שם ההיסטוריה העתידית של כדור הארץ. בנקודה מסוימת, העולם נחלק ל 3 מעצמות אם אני לא טועה, (כשישראל עדיין קייימת) שאחת מהם היא חליפות מוסלמית. החליפות פיתחה נשק ביולוגי גנטי שאמור היה להרוג רק יהודים, אבל פגע בכולם. היהודים בישראל איכשהו היחידים ששורדים. (לא זוכר אם זה עקב פיתוח של המדענים הישראלים, או עקב תקלה בנגיף)

פורסם

ולישראל יש גם נשק ביולוגי וכימי .

מאיפה אתה מביא את כל זה? :nixweiss:

פורסם

לא יודע לגביי נשק ביולוגי, אבל נשק כימי יש למדינת ישראל.

אני אחד היצרנים ;D

פורסם

קצת שעועית וכל אחד יכול לייצר נשק ביולוגי קטלני.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4118541,00.html

לפחות תהיה אפשרות לפתח קואליציה.

אני אומר ללכת איתם עד הסוף,להטריף להם ת'שכל.לשנות את השם טורקיה לארמניה ולדרוש דייונים באו"ם על מעורבותה של טורקיה במצב הארמנים.להוציא את הכובש התורכי מקפריסין וכו'-תורכיה לא מכירה במדינת קפריסין,היא בכלל לא מופיעה באטלסים שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים