עבור לתוכן

עזרה | Overclocking לכרטיס מסך HD6850

Featured Replies

פורסם

שחקתה בעדינות גם עם המתחים? אתה יכול להגיע עם המעבד לך בכיף לGHZ3800 אתה יוצא מהביוס תעשה שמירה זה אחד מהF במקלדת במקביל תבדוק את הטמפ של המעבד במאמץ אני משתמש באוורסט בשביל לראות שכל הרכבים פועלים בצורה תקינה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קראתי קצת מדריכים אמרתי ננסה...

מה שעשיתי זה שעליתי בקפיצות עד ל 400MHZ מ 333MHZ, והגבלתי את ה PCI ל 100, ואת הזיכרונות ל 2 שיהיו על 800MHZ..

ואז היו לי נפילות ואמרתי נעלה מתח למעבד ל 1.3V, ועכשיו אין נפילות בינתיים..

הבנתי שיש איזה תוכנה שהיא מאמצת את המעבד שאני צריך להריץ אותה אחריי OC לבדוק יציבות.. אבל אני לא יודע איך להשתמש בא PRIME95..

עשיתי Turture Test ובלי לגעת בכלום שם לחצתי ENTER והוא מעמיס לי על המחשב, עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה נכון? וכמה זמן אני צריך לעשות את הבדיקה הזאת?

שאלות:

1.במידה ולא היו קריסות וכדומה אני יכול להמשיך לעלות את ה FSB?

2. עד כמה מתח לתת למעבד בשביל לא לפגוע בו? ( E8400 )

3.אני בודק טמפרטורות עם Real Temp עם TJMAX 100, עד איזה טמפרטורה אני יכול לעבוד איתו מקסימום? בבדיקה של PRIME95 ברקע אני עם טמפרטורה של 51מעלות ( יש לי קירור TUNIQ ).

4.בתוכנה PRIME95 אני צריך ללחוץ רק על Turtune Test ואז אנטר? או שצריך להגדיר עוד דברים?

5.כמה זמן להריץ את הבדיקה הזאת של PRIME95

6.האם עד עכשיו אני עובד נכון? מה הלאה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

בגדול לא יהיה לך עוד שיפור רציני מעבר לאוברקלוק הזה תראה באיזה מתח הכי נמוך את יכול להיות עם האוברקלוק תנסה להגיע אם בא לך ל3.8 מעבר לזה אתה לא צריך יותר ותוכנה לבדיקת יציבות יש לך את OCCT בהצלחה

פורסם
  • מחבר

היא יותר נוחה מה PRIME?

וכמה זמן צריך להריץ את הבדיקות האלה אחריי כל שינוי?

פורסם

לא צריך יותר משעה

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה OCCT והעלתי את ה FSB ל 420MHZ מ 400, ועכשיו שאני עושה בדיקה עם ה OCCT אני מקבל איזה הודעה שיש לי בעייה ב CORE 0 ולפעמיים ב CORE 1 מה זה אומר? הוא גם מציג לי גראפים שאין לי מושג מה עושים איתם..

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר ב BIOS הגדרתי מתח למעבד 1.4V ובפועל אני רואה דרך CPU-Z וב OCCT שהמתח הוא 1.34....

נ"ב כרגע מריץ בדיקה OCCT על FSB 425MHZ

פורסם

פותח התרד קרא בבקשה את חוקי הפורום! אין שום סיבה להקפיץ הודעה אחרי הודעה!

כמו כן עבר את הנושא מזמן! פתח תרד חדש עם נתונים מעודכנים ומה עשית עד כה ותמשיך משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים