עבור לתוכן

כמה שאלות לבעלי EEEpad transformer ולמי שהתנסה בו

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות:

1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים?

יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב.

2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה?

3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח וירטואלי.

4. הייתי שמח לשמוע סה"כ התרשמות כללית ואם יש לכן הערות לגביו שבדרך כלל לא מדברים עליהן באתרי ביקורות מקצועיים.

תודה מראש

פורסם

טוב, יש לי אותו שבוע וזה האנדרויאידי הראשון שהיה לי אז יש הרבה דברים שאני לא יודע:

1. גם באתרים רגילים יש לפעמים גליצ'ים.

2. DOK ועכבר אני יודע שכן, למרות שהגלגלת בעכבר שלי מתנהגת מוזר. שאר הדברים אני לא בדקתי.

3. עיבוד תמלילים סבבה עם המקלדת הפיסית. שרטוט לא ניסיתי.

המסך מעולה בסביבה פנימית (IPS) נעים לקרוא ממנו וגם PDF עם נוסחאות אפשר לקרוא בנוחות.

4. הייתי שמח יותר אם:

- גם החלק האחורי היה עשוי מאלומיניום ולא מפלסטיק.

- היה שקע סטנדרתי ולא יעודי של אסוס לטעינה וקישור.

- הייתה קישוריות 3G.

- החלפת שפה במקלדת יותר קלה, צריך לבחור מתפריט.

- היה פלאש למצלמה אחורית.

- שקע USB גם בטבלט עצמו ולא רק במקלדת.

אבל מספיק להתלונן, המכשיר יהלום, לצרכים שלי לפחות: סרטים, ספרים, מוסיקה וכתיבה מזדמנת. הסוללה מבטיחה ומקיימת.

עוד שאלות, אשמח לעזור :P

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה והעזרה

ברשותך כמה שאלות נוספות:

איך ההתרשמות שלך ממערכת ההפעלה? תקיעות? ריסטרטים?

כל המכשירים מגיעים מהיצרן עם המקדלת או שנמכר בנפרד?

האם פורסם שהמכשיר יתמוך באנדרואיד 4?

תוספת עריכה: האם העכבר נתמך אוניברסלית בכל האליקציות והפונקציות או רק באפליקציות שתומכות בו במיוחד?

פורסם

לא חוויתי תקיעות או ריסטרטים, יש לפעמים תהליכים שנתקעים ואז יש הודעה עם הפרטים.

המכשיר נמכר בכל הקומבינציות כולל קנייה של המקלדת בנפרד.

אני הבנתי שיהיה איחוד גרסאות ב-3.3, טבלט וטלפונים.

העכבר נתמך, כלומר יש סמן שזז ואפשר ללחוץ אבל גלגלת ולחצן ימני מתנהגים שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים