עבור לתוכן

נמאס לי! פתרון לבעיית הסמן שלא טריוויאלי לדעת אם אני מקליד עברית או אנגלית?

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: :pissed: :pissed:

אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום...

בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל... :)

פורסם

language bar בשורת המשימות ?

פורסם

אם השורת משימות לא מספיק ברור לך, אתה יכול להוציא אותו מהסטארט באר ולשים אותו בכל מקום שיהיה יותר בולט, אולי משהו כזה ימשוך יותר תשומת לב

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש את התוכנה "הפוך על הפוך" שאתה בלחיצת כפתור הופך את מה שכתבת מאנגלית לעברית ואז אתה לא צריך לכתוב פעמיים

פורסם
  • מחבר

היי אז כן יצאתי די טמבל ;D

הכרתי את האופציה הזאת של language bar אבל משום מה הייתי בטוח שהיא ממש לא נוחה לשימוש אז די הדחקתי את קיומה.

אולי זה לא פתרון אידיאלי (הייה הרבה יותר קל לקלוט אם היו נותנים צבע שונה לכל שפה) אבל הוא בהחלט מספק!

אז רב תודות לעונים!

Johnny תוכנה נחמדה תודה! אבל אני מעדיף לפתור בעיה מהשורש מאשר להשתמש בכלים לתיקון שלה, אם זה אפשרי!

PEACE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים