פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים BMW סדרה 5 (או 7 תגידו אתם) אבל לא של BMW של Hamann אם זה לא הדבר הכי מגניב שיש אל תקראו לי OVERLOAD ;D 8)
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים היא נראת פצצתית לגמרי! אבל כמו שאמרו, יש יותר יפות, אם אני אמצא אני אעלה.. (כמובן - כל אחד והטעם שלו.. )
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים אז אני לא אקרא לך OVERLOAD למרות שהיא נראית טוב והייתי רוצה שתהיה לי כזאת
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים מחבר אוי.... נו באמת !!! ברור שיש מלא מכוניות יפות ממנה אבל זה ממש מגניב! BMW 3\5\7 (מה שז לא יהיה) עם דלתות פרפר וכל השינוים האלו.נב: המורצלגו שלי ( R-GT שבחתימה ) יפה יותר ;D
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים אם זה לא הדבר הכי מדהים שיש אל תקראו לי OVERLOAD טוב שמוליק. לזכותך, היא באמת מרהיבה :auto:
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים באמת יפה אבל יש יותר יפות. אבל אני בטוח שאין מישו בפורום שלא היה רוצה כזאת ליד הבית
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים להבא תתבטא נכון,אמנם היא לא הדבר המדהים ביותר שראינו/נראה אי-פעם, אבל בהחלט לא חסר לה.
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים מחבר למי שלא הבין אני לא אומר שהיא הכי יפה אני פשוט אומר שהיא מגניבה! תארו לכם GOLF עם דלתות כאלו... RK תודה על האתר מצאתי שם משהוא אפילו יותר מגניב! http://www.supercars.net/cars/2004@$Covini@$C6Wg.html
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים בדוק BMW 318i בזמן שחיפשתי תמונות להשוואה מצאתי את האוטו הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי Volvo SCC
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים נראה לי שלא הבנתם את הבנאדם הוא התכוון שהBMW הזאת שהיא מבוססת על סידרה 3 5 או 7 היא הכי יפה שתראו הוא לא אמר שאין מכוניות יותר יפות ממנה נ.ב הייתי רוצה כזאת מכונית אבל לפי דעתי אני ימשיך להסתכל עליה רק בתמונות הולי האוטו שמצאת הוא וולבו אתה בטוח כי הוא נראה הרבה יותר יפה מכול וולבו שאני מכיר שבדרך כלל נראות כמו איזה ריבוע מתכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.