עבור לתוכן

קניית נייד מארה"ב תקציב 1200$

איזה נייד מבין השלושה הייתם לוקחים 1,534 הצבעות

1. 1. איזה נייד מבין השלושה הייתם לוקחים

• Alienware m14x
      0
    • Asus N55SF-A1
    • HP dv6t-quad edition

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק

לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql

ואולי בתכנות virtual machine)

חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768

קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל

המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט:

System Color Stealth Black with Soft Touch Finish

Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English

Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache)

Memory 4GB Dual Channel DDR3 at 1600MHz

A/C Adapter Alienware M14X 150W A/C Adapter

Display Panel 14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight

Video Card 1.5GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using NVIDIA Optimus™ technology

Hard Drive 500GB 7200RPM SATA 3Gb/s

AlienFX Mars Red

Hinge Up Hinge Up WLAN -BLACK

Adobe Reader Acrobat SW Adobe Acrobat X Reader

Optical Drive 8x SuperMulti DVD±R/RW Slot Load Optical Drive

Audio Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio

Wireless Intel® Wireless-N WiFi Link 1000 a/g/n 1x2

Hardware Support Services 1 Year Basic Plan

Pre-Installed Software Steam and Portal™ Factory Installed

WirelessHD & Mobile Broadband None

Standard Nameplate Trigger Standard Nameplate

TOTAL: $1,274.00

אפשר למצוא קופון של 50$ ס"כ יוצא 1224$ (לפני מע"מ)

יתרונות: מחשב חזק ועם כרטיס מסך הכי חזק שיצא לנייד עם 14 אינטש איכות הבנייה מעולה(לפחות ממה שקראתי)

חסרונות: נייד יקר למדי ונראה קצת מצועצע עם כל האורות

Asus N55SF-A1

בנתיים הוא לא זמין (הוא יצא רק לפני שבוע) המחיר שלו 1260$ http://www.excaliberpc.com/609250/asus-n55sf-a1-15.6-notebook.html#TabSpecification

יתרונות: נייד חזק, בא עם סאב וופר חיצוני שמשפר את חווית הקול של הנייד, אחריות לשנתיים של אסוס רזולוציית FHD

חסרונות: פלסטקי מדי, עוצמת הקול נמוכה למדי אך איכותית המקלדת לא הכי נוחה שיש

HP dv6t quad edition

dark umber

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

System Recovery DVD with Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz

1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA]

FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

750GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

No Additional Office Software

No additional security software

30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++

15.6" diagonal Full HD HP Anti-glare LED Display (1920 x 1080)

FREE Upgrade to Blu-ray player & SuperMulti DVD burner

HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint Reader

Intel 802.11b/g/n WLAN with Wireless Display Support

Standard Keyboard with numeric keypad

HP Home & Home Office Store in-box envelope

price: 969.5$ with coupon(NBCR9933)

בגלל המחיר הזול אני רוצה להרחיב את האחריות לשנתיים לפחות בתוספת של 119$

יתרונות:

נייד חזק עם מפרט מרשים והמחיר הכי זול ביחס לשלושה, סוללה שאמורה להספיק ל6 שעות+-

חסרונות:

פה בא החלק הבעייתי, HP רוצה לסגור את מחלקת מחשבים הניידים שלה ככה שלא ברור מה יהיה אם תיהיה בעיה איתו

ממה שקראתי הוא מתחמם נורא וכבד יחסית(אבל זה נסבל אחרי הכל זה נייד עם 15.6 אינטש) וגם אני נתקל בהרבה ביקורות קשות על מתן שירות

נוראי של HP רק בשביל להמחיש את העניין

יכולים להיות מקרים שקראו בעיות פה ושם הבעיה שאני נתקל בהרבה בעיות של שירות לאחרונה

בכל מקרה אם למשהו יש הצעות אחרות אני אשמח לדעת לגביהם

תודה ויום טוב

פורסם
  • מחבר

משהו

פורסם

DrByte,

הוא ביקש מחשב למשחקים.

איזה משחקים בדיוק ברמה טובה הוא יכול לשחק על המק ועוד זה שהוא בא ללא כרטיס מסך ייעודי.

:nono:

פורסם
  • מחבר

משהו יכול להמליץ על אחד הדגמים או שיש לו דגם שעדיף על מה שרשמתי?

פורסם

כמה חשובהלך האחריות בארץ? אם לא כל כך יש מחשבים מצוינים של msi ושל clevo אם זה מעניין אותך העלה לך דגמים. כמו כן למיטב הבנתי אתה מחפש מחשב בגודל 15״ בערך ולא מפלצת 17״?

בכל אופן המחשבים שראית מצויינים, שים לב שלפני שבוע hp הודיע על הפסקת יצור ניידים וטאבלטים כך שיש מציאות אבל לא ידוע לגבי באחריות לטווח רחוק שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משהו באזור 14-15 אינטש 17 כבד ומסורבל למדי

הבעיה בHP זוהי האחריות מדהים איזה מחשב מקבלים(עם קופון) בפחות מ1000$ , על כל פנים כנראה שHP יורד

רצוי שתיהיה אחריות גם בארץ למקרה שיקרה משהו עם הנייד שאני אדע למי לפנות

פורסם

שוב, אם אתה צופה שלא תהיה אחריות אתהיכול לראות מחשב כזה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152280

יש לך גם Asus עם FHD וכרטיס מסך יותר חזק מהשאר שהוצגו פה,זמין היום וככל הנראה שיצא הדגם שראית מחירו ירד. אבל לא יחזיק הרבה זמן על סוללה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230027

אני במקומך מחכה שבוע לאסוס שראית, יש לו עוד יתרונות כמו:

צורב BD. כ.מסך יחסית חזק, וחוות הדעת על סדרת המחשבים הזו היא גם טובה וגם מציינת שהקירור שלהם מעולה.

פורסם

תבדוק Lenovo Y470.

כל המחשבים שהוצגו פה כבדים מאד מבחינת משקל, עוד לא הבנתי אם זה בעייה בשבילך או לא.

מה שכן, הדגם מגיע עם רזולוציה סטנדרטית. :P

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מחשב נייד במשקל עד 3KG(כולל הסוללה) אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר גבוה מ1366X768(גם למשחקים וגם אני זקוק ליותר מקום בשולחן עבודה) ולכן ה470Y יורד לצערי(היו יכולים לתת אפשרות לשדרג את המסך אבל אין אפשרות כזאת).

האסוס הוא אוברקיל בשבילי(גם מבחינת משקל וגם מבחינת הסוללה) אני יותר מתמקד בניידים עם כרטיסי מסך 555 של NV או 6770 של ATI

מה אתם אומרים על http://www.xoticpc.com/sager-np5165-clevo-w150hr-p-3063.html אני לא כל כך בטוח לגביו(אני לא מכיר את החברה או הדגם הזה ספציפית וגם אחרי כל השדרוגים הוא עולה 1100$ שזה לא כזה זול ביחס לדגמים האחרים)

פורסם

המחשב של סאגר מצויין רק שאין לו אחריות בארץ בכלל. תחפש יש בחו״ל סקירות של המחשב ושל התצורה המקורית שלו clevo

אתה לא צריך לשדרג אותו הרבה, במקומך רק הייתי משנה לו את המעבד לi7 אם ממש חשוב לך אז כונן BD אבל גם אז אתה לא עובר את ה1k$.

עד 3 קילו קשה למצוא משהו חזק.

אם אתה מרגיש שה-hp יתן לך פתרון טוב על הכיפאק.

בהצלחה,

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהוא בא גם ללא מערכת הפעלה ואני צריך לכונן של לפחות 500GB ככה שזה מצתבר בסופו של דבר, אם כבר אנחנו מדברים על הסאגאר

אתה יודע מה ההבדל בין הפאנל הראשון והשני של המסך(תוספת של 45$) לגבי BD זה נחמד אבל לגבי לפחות לא כל כך שימושי.

בנוגע לHP ממה שקראתי יש איתו בעיות של חימום גבוה וגם HP סוגרת את מחלקת המחשבים ככה שלא ברור מה יהיה בנוגע לאחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על העזרה, אבל חבל שלא קראת את הדרישות שלי, מסך עם רזולוציה מעל 1366x768 ,כרטיס גרפי יותר חזק ומעבד I7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים