פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים הייתי במסיבה והיה שם טראק שכבר כמה ימים תקוע לי בראש ואני חייב שתעזרו לי לזהות אותוזה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזהזה טראק מוכר יחסית אני בטוח שמישהו יכול לעזור
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזה אולי מה שהוא שר:
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזהבבקשה -Antonio Giacca, Prior, Astuti - Get It (Tech House)
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים אתה בטוח שזה הולך ככה? אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדקכי הטראק היחידי שאני מכיר שדומה לזה הולך ככה....אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ פק פק קרצצצצ פק פק קרצצצצ טקן טקן תדדק תדדק וורום וורום...
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים חח, הת'ראד הזה מתחיל לתפוס תאוצה בפייסבוק או יותר נכון הציטוט של פותח הת'ראדנראה לי זה הולך להיות הדבר החזק של השבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.