עבור לתוכן

מעשן במקום עבודה

Featured Replies

פורסם

אני מנהל עסק קטן ממשרד בבניין משרדים. בקומה שלי יש עוד כעשרה משרדים ואחד מהם הוא של ״דיאטן״ שמן שמעשן כל פעם במסדרון. זה יוצר בעיה ענקית כי המסדרון הזה גם ככה צר ולא מאוורר, יוצא שבכל פעם שאני או הלקוחות שלי עוברים, אנחנו ממש נחנקים מהריח המצחין של הסיגריות שהוא משאיר..

התעמתתי איתו כבר על זה, והפתרון שלו היה לעשות חצי צעד לתוך המשרד שלו ולאמר לי ״הנה, פה אני עושה מה שבא לי״, ונשף את העשן שלו למסדרון.

עכשיו בכל פעם שהוא רואה אותי עובר במסדרון, הוא מהר מהר נכנס למשרד שלו (עם הסיגריה) וסוגר את הדלת.

מיותר לציין כי במסדרון יש שלטים של ״העישון אסור״, אחרי שקראתי לאחראי של הבניין, אותו פוץ התחיל לעשן בשירותים, כשהסירקולציה שלנו מחוברת.

אני מבין שיש חוק שאוסר עליו לעשן אפילו במשרד שלו, האם אפשר לעשות משהו בנידון?

פורסם

יש חוק שאוסר על עישון במשרדים משותפים, ושטחים ציבוריים מסוגרים תפנה לחברה שמנהלת את הבניין ו\או העיריה.

פורסם

בד"כ במקומות כאלה יוצאים לחדר המדרגות כדי לעשן כי יש שם דלתות פלדלת והעשן לא עובר

פורסם
  • מחבר

בניין המשרדים לא כל כך חדש, לכן המדרגות הן לא חלק נפרד מהבניין. וזה בכלל לא משנה, למה אני צריך להחנק ולפגוע בעצמי בגלל ההרגלים המזיקים שלו?

פורסם

אתה לא. מאז ומעולם האגרוף היה פתרון יעיל וגם כאן הוא יכול לעזור...לא משהו רציני, רק כדי לעורר בהלה מסויימת.

(בלי תגובות "איזה ילד קטן" בבקשה, לפעמים אין מה לעשות וזה הפתרון היעיל ביותר בהתאם לסיטואציה)

פורסם
  • מחבר

משום מה במקרים כאלה אני תמיד איכשהו מסתבך, בין אם זה האשמה בתקיפה או פיצויים ::)

הפעם החלטתי ללכת בדרך אחרת - איזה פוץ אחר שחלק מאנשי הבניין העירו גם לו על העישון במסדרון עמד ועישן מול שלט "העישור אסור, העבריין ייקנס", ישר הוצאתי את הפלאפון, הלכתי עד אליו וצילמתי אותו ממש מול השלט. ברוב חוצפתו הוא עוד העז להזעיף פנים ולשאול אותי למה אני מצלם אותו.

חשוב להזכיר גם שאותו אחד הוא גם עורך דין >:(

בתמונה רואים בבירור את העשן שנפלט לו מהיד (כנראה הסתיר את הסיגריה באותה שניה)

מה אני יכול לעשות עם התמונה הזאת?

פורסם

זרוק לו שקית עם חרא על הדלת של המשרד

פורסם

פצצת סירחון למשרד שלו. מידה כנגד מידה (רצוי עם פתק שיבין את הרמז)

פורסם
  • מחבר

יש משהו פחות ״ברור״?

פורסם

הוא מעשן במקום שאסור לו. הוא אמור להיקנס על פי חוק ובעל העסק אמור גם להיקנס על זה שלא עצר את התופעה

פורסם

צלם אותו, ולך להגיש תלונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים