עבור לתוכן

אי יציבות לאחר OC עם E8400

Featured Replies

פורסם

טוב אני חדש פה בפורום ..קצת פרטים על המחשב :לוח Asus P5KC מעבד Intel E8400 @ 3.0Ghz זכרונות Mushkin DDR2 800Mhz 2GBx2עכשיו ניסיתי לעשות OC מ 3.0Ghz ל 3.6Ghz .הכנתי את הביוס ל OC:

ביטלתי את ה SpeedStep , את ה C1E ואת ה Spectrum .בחלון שעושים בו את האוברקלוק: שמתי את המכפלה x9 ידנית ובתדר FSB שמתי לו 400Mhz גם ב FSB Strap to North Bridge שמתי לו 400Mhz שמתי לו ב DRAM Command Rate: 2N כי הבנתי שזה טוב ל OCעשיתי Manual Timing Control לזכרונות ושמתי את התזמונים של הזכרונות ידנית ..במתחים :שמתי לו ב CPU Voltage 1.3000Vב DRAM Voltage שמתי לו 2.1Vוב NB Voltage שמתי לו 1.40Vבכל השאר לא נגעתי ..אחרי ביצוע האוברקלוק הפעלתי את המחשב , עשיתי בדיקת מאמץ קלה של איזה שעה ב OCCT וראיתי שאין בעיות .גם במשחקים לא היו לי קראשים . היום הורדתי את המשחק League of Legends , שיחקתי בו וכבר פעמיים קיבלתי מסך כחול !החזרתי לקלוקים הרגילים וניסיתי שוב לשחק ולא היה שום מסך כחול ..מה לא בסדר ב OC שביצעתי ? משהו עם המתחים ? נמוך מדי ? גבוהה מדי ? מקווה שתוכלו לעזור לי .תודה רבה מראש .

פורסם
  • מחבר

1.3V למעבד זה לא מספיק ?

פורסם

עם איזה קירור אתה ? בגדול עד 1.45V זה די הגבול..

מה שכן הייתי ממליץ לך לפני הכל להחזיר הכל לAUTO..ולהגיד רק את התדרים ידנית..אין צורך להתעסק עם התיזמונים (לוח האם בוחר את זה לבד) וגם הSTRAP..

תתחיל מהבסיס..שזה הבאס..תדר זיכרון..ואז תעלה למתח וכו..

פורסם
  • מחבר

עם איזה קירור אתה ? בגדול עד 1.45V זה די הגבול..

מה שכן הייתי ממליץ לך לפני הכל להחזיר הכל לAUTO..ולהגיד רק את התדרים ידנית..אין צורך להתעסק עם התיזמונים (לוח האם בוחר את זה לבד) וגם הSTRAP..

תתחיל מהבסיס..שזה הבאס..תדר זיכרון..ואז תעלה למתח וכו..

אני עם קירור נחמד Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 משאיר תטמפ' מאוד נמוכה ..

מה אתה אומר לשים על 400MHZ ב FSB וזהו ? לא לגעת בכלום חוץ מזה ? להשאיר הכל על אוטו ? גם מתחים ? אתה אומר שהוא יביא מתחים מספיקים על AUTO ?

פורסם

תתחיל מהגדרה של תדר הזיכרון..ואז הבאס..

תעלה את המערכת ככה..תבדוק יציבות..אם לא יציב..תשנה רק את המתח של המעבד לאזור ה1.35V ואז תבדוק..

ומשם תמשיך הלאה..

פורסם
  • מחבר

תתחיל מהגדרה של תדר הזיכרון..ואז הבאס..

תעלה את המערכת ככה..תבדוק יציבות..אם לא יציב..תשנה רק את המתח של המעבד לאזור ה1.35V ואז תבדוק..

ומשם תמשיך הלאה..

הכוונה ל DRAM ול FSB ? אם כך מספיק שאני שם 400MHZ ב FSB גם ה DRAM עולה אוטומתית ..

פורסם

את הDRAM תגדיר ידני...ותמשיך עם הבאס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים