עבור לתוכן

האם כדאי להמשיך לעלות את התדר של E7400 שהוא כרגע נמצא ב 4 GHZ?

Featured Replies

פורסם

שלום עשיתי OC לE7400 שלי עם לוח EP43 S3L והגעתי ל 4 GHZ.

אז ככה המתח הוא 1.38 בOCCT הבאס הוא 400 ואת המכפלה הורדתי מ10.5 ל 10 ,הטמפ' לא עוברת את ה60 (כמובן עם מזגן בחדר)הקירור מוגן 2.

זכרונות על 800 יחס הוא 2B.

המתח יחסית גבוה ורציתי לשאול האם כדאי להמשיך לעלות אותו ולהמשיך לעלות את התדר(למרות שיש לי כרגע בעיה עם הזכרונות)?או שזה כבר גבוה מידי.

:cool2: תודה

פורסם

לפי דעתי אתה יכול לסגור את המתח על 1.4 ולהמשיך בלי שום בעיה כל עוד הטמפרטורות סבירות. או שתעלה את הבאס עד שהמעבד קורס ואז תעלה את המתח עד שייתיצב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...יש לי בעיה עם הזכרונות כי הם 800 MHZ וכרגע נראה שאני לא יכול להעלות את התדר בגללם...אין אפשרות אחרת חוץ מקניה של זכרונות מהירים יותר נכון?

פורסם

אתה במחלק של 1:1 ? אם כן אז זה באמת הגבול.. :-\ :-X

פורסם
  • מחבר

רק עם זכרונות 1066 אפשר להגיע רחוק יותר ??...אבל תחלס לא שווה את ההשקעה הכספית לעומת הביצועים שאפשר אולי להגיע(עם קירור אוויר) ?

פורסם

ב 1 ל 1 הזכרונות שלך כרגע ב 800MHZ, הם עדיין לא באוברקלוק... הם עוד לא מגבילים אותך... גם זכרונות פשוטים מסוגלים לבצע איזה שהוא אוברקלוק...

עד 1.4V זה בסדר, למרות שכניראה התוספת מתח לא תהיה שווה את התוספת בתדר ( ברמות האלה )

הייתי מתייצב על 4GHZ ובודק מה המתח המינימאלי לזה.

פורסם

לטובת מה האוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

משחקים סרטים ועבודה כללית על המחשב....הכרטיס המסך הוא GTX 260 216SP ו4 GIGA זיכרון...נשאיר אותו באמת על 4GHZ ...נראה לי גם שככה המערכת הכי מאוזנת כל תוספת היא כבר בעלת השפעה נמוכה ולא מורגשת....

אני חושב שבאמת לבדוק מתח נמוך יותר זה חכם... נבדוק...

פורסם

אים היתיצבתה על 4Ghz למה לרדת במתח :nixweiss:

אמרו לך שאפשר לעלות במתח :)

פורסם
  • מחבר

דיברתי על מתח לא על תדר...אבל אנ יכול להוסיף עוד 200 MHZ עם העלאת המכפלה ל 10.5...נבדוק את העניין...תודה על התגובות...

פורסם

תיקנתי. לדעתי תשאיר הכל איך שזה עגול על 4Ghz יופי של תוצאה מעל ומעבר למטרות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים