עבור לתוכן

קירור אוויר או קירור מים של אנטק (קולר 620) ?

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה...

אני קונה איי 5 2500K ואני רוצה קירור יותר טוב מהמאוורר שבא איתו. עכשיו השאלה, אם יש קירור אוויר שהוא גם מאד אפקטיבי וגם שקט או שעדיף ללכת על אחד מהפתרונות המוכנים של קירור מים כמו קורסיר H50 והדגם שהזכרתי בכותרת של אנטק, הקולר 620.

יאללה זרקו המלצות :)

חשוב לי מאד שהטמפרטורה תרד אבל שהמחשב ישמור על השקט. הבנתי שעם הקירור המקורי של המעבד, במאמץ הוא על 80 מעלות וזה יותר מדי לטעמי, מה גם שנראה לי שהוא מוסיף הרבה לרעש. יותר רועש מהמאוורר של הכרטיס מסך.

פורסם

חיפוש יענה לך על השאלה..אם משהו לא מובן שאל כאן..

פורסם

במחיר של האנטק (כ-370 שקל) אתה יכול שים גוף קירור אוויר שייתן תוצאה עדיפה. היתרון היחיד באנטק הוא שגוף הקירור מורחק מלוח האם כך שניתן להתקין גם על לוחות קטנים וצפופים בלי להסתבך עם זכרונות או כרטיס המסך.

בלוח האם שלך קשה להתקין את הטופ של NOCTUA עם מרווח מהכרטיס הגרפי אבל את NH-U12P SE2 ואת Thermalright Venomous X אין בעיה להתקין.

פורסם
  • מחבר

החלפתי לוח אם ל Z68X-UD3H, זה משנה את מה שאמרת למעלה ?

בכל אופן, הבנתי שנוקטואה מומלצים יש להם היטסינק מטורף D14 שעולה 310 באייבורי. הבנתי שזה משהו בסט? אני גם מתכנן OC. מתחיל בקטנה עם 4GHZ.

פורסם

לא לא צריכה להיות בעיה..

ותריץ חיפוש בפורום תתעיין ביביקורות קירורים באתר..תקרא על הD14 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי עשרות אתרים וסקירות שראיתי וקראתי מצאתי איזה אתר שעשה את ההשוואה הנ"ל:

temps2.png

http://www.kitguru.net/components/cooling/zardon/antec-kuhler-h%E2%82%82o-920-review/5/

אפשר לראות שההבדלים בין קולר 920 לקולר 620 ו D14 די זניחים. השאלה אם מדובר בנתונים אותנטים.

זה נראה לי לא הגיוני בכלל שהקולר 920 לא מספק הפרש של לפחות 5 מעלות מהקולר 620, לא ככה?

פורסם

הגיוני זה הגיוניץץבסופו של דבר זה אותה מערכת רק עם רדיאטור גדול יותר..ככה שהספיקות של המשאבה וכו זהים..

בכל מקרה כמו שאתה רואה וכמו שנאמר כבר..הביצועים לא ממש מצדיקים את התג מחיר של הקירור מים..

פורסם
  • מחבר

הגיוני זה הגיוניץץבסופו של דבר זה אותה מערכת רק עם רדיאטור גדול יותר..ככה שהספיקות של המשאבה וכו זהים..

בכל מקרה כמו שאתה רואה וכמו שנאמר כבר..הביצועים לא ממש מצדיקים את התג מחיר של הקירור מים..

תראה, הD14 עולה 313 באייבורי. הקולר 620 עולה לי בערך אותו דבר, אני חושב שאני אלך עליו. אני חשבתי שמדובר בהבדלים ממש גדולים אבל אם זה ככה אז זה זניח לחלוטין ואני מעדיף משהו קומפקטי מאשר הבלוק הענקי הזה תקוע באמצע המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים