עבור לתוכן

8G ADATA מאמזון ב-$53 - מישהו ניסה?

Featured Replies

פורסם

אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון.

http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?

פורסם

הקישור שלך מפנה אותנו לזיכרונות-2X2G

פורסם
  • מחבר

נכון, מימין לתמונה אפשרות לבחור בכמה אופציות כולל 2X4G ועוד 3 אפשרויות.

פורסם

לזכרון, מלבד נפח במובן של לדאוג לנפח מספק, אין ממש השפעה על ביצועי המערכת ולכן לא ממש משנה איזה זכרון תקנה.

ההמלצה היא כמו תמיד לקנות את הזכרון הזול ביותר מיצרן מוכר שעונה על הצרכים שלך.

לאור מחירי הזכרונות לדעתי מיותר להזמין זכרון מחו"ל אבל להחלטתך.

החברה עצמה היא חברה מוכרת וידועה לייצור מודולי זכרון ואין מניעה כמובן לקנות זכרונות מתוצרתה.

פורסם

ואיך בכלל מתוכנן משלוח מאמזון ? עד כמה שאני יודע הם עושים משלוחים לארץ רק של דיסקים וספרים.

ודרך אגב אחריות לכל החיים זה לא באמת אחריות אינסופית - בדרך כלל הכוונה לשנה אחרי שהפסיקו לייצר את הדגם.

פורסם
  • מחבר

כבר יצא לי להזמין דברים אחרים מאמזון אבל יש לי חשבון ב-USHOPS כך שאפשר לשלוח לשם והם יעבירו לארץ.

ברור שאחריות לכל החיים זה ענין שיווקי ורצוי לא לבדוק את זה. הביקורות של הקונים מאוד טובות וזאת אינדיקציה קצת יותר טובה.

שוב, הסיבה שבדקתי את זה היא כי הדגם הספציפי הזה נבדק עם לוח האם ולא מצאתי דגם זיכרון אחר ברשימה של היצרן שנמכר בארץ. לא קריטי אבל זה חלק מהבדיקה שלי.

פורסם

זה שרשימת ה- QVL של יצרן לוח האם כוללת רשימה מצומצמת של זכרונות זה לא בגלל שזה הזכרונות היחידים שנתמכים ע"י הלוח אלא הם היחידים שנבדקו על הלוח הספיצי.

יש המון זכרונות 1600 ומן הסתם יצרן הלוח לא יכול לבדוק את כולם על הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים