עבור לתוכן

מחשב נייד בארה"ב - עד 850 USD

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים:

* מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות...

* גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה.

* משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים...

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI...

* בלוטות? - אין צורך.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 750 יהיה על הכיפאק.

* צורב DVD? כמובן.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות שנה שירות בארץ

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע אני בעלים של DELL, כבר ארבע שנים. מרוצה, אבל פתוח להצעות...

כלומר - מבחינת מחיר, ראיתי 17" עם מעבדי i7 וזיכרון של 8 ג'יגה (שכולל גם את הגרפיקה...) ב 825 $. איפה הקאץ' ? ומה ההבדל ביניהם לבין אסוס או HP עם אותו מפרט ?

בנוסף, שאלה נוספת שאתה בדרך כלל לא שואלים (משום מה...) הוא נדרש לשרת אותי לפחות 4 שנים.

תודה רבה !

עריכה: כל פעם שאני קורא את ההודעה אני נזכר בעוד משהו: רצוי לפחות יציאת USB3 אחת.

נתי

פורסם
  • מחבר

תודה אבי !

שאלה - מה עם ה DELL-ים ?

http://www.dell.com/us/p/inspiron-17r-n7110/pd?oc=dndoy31&model_id=inspiron-17r-n7110

למעשה הוא מגיע עם 8 (!) ג'יגה RAM, כרטיס לא רע שמ NVidia, ושאר ירקות.

כרגע, זה הדגם שאני מתכוונן עליו, השאלה היא האם יש הבדל בינו לבין ה TOSHIBA ?

פורסם

מחשב מעולה באחלה מבצע.

יש ל-dell אחלה מפרט כ.מסך יותר חזק מטושיבה יותר זיכרון. באמת יופי של מחשב.

לדעתי תצטרך להרחיב אחריות עליו כדי לקבל בארץ.

בברכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים