עבור לתוכן

צריך עזרה בשידרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את המחשב הבא:

CPU: Intel Core 2 Duo E6600

Motherboard: Gigabyte EP41-UD3L

RAM: DDR2 4GB, 400MHz

Video card: GeForce 8800 gts 320MB

מסך 19"

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך כך שאוכל לשחק במשחקים שיצאו בזמן הקרוב, בלי להחליף את כל המחשב. לפי מיטב הבנתי עם שידרוג הכרטיס אני אוכל "למשוך" עם המחשב הזה עוד שנה לפני קניית מחשב חדש. אני לא מתכוון לשחק בהגדרות מקסימום אלא בצורה סבירה (את השמחקים של היום המחשב שלי עדין מריץ אבל בקושי). התקציב שלי הוא באזור 500-600 ש"ח (נראה לי מוגזם להשקיע יותר מזה במחשב שאני אחליף עוד שנה). חשבתי על HD 6770. מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם

איזה ספק כח יש לך (דגם מדויק) ובן כמה הוא?

פורסם
  • מחבר

הספק שלי הוא

Chieftec-550AB-A

550W

בערך בן 4

לפי מיטב הבנתי זו לא צריכה להיות בעיה כי ה HD6770 צורך פחות הספק מה 8800gts שיש לי היום.

תיקון קטן - הזכרון שלי הוא 800MHz ולא 400.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

באזור ה600 ש"ח יש לך את הHD6850..

יש גם את הHD5850 שהוא מעט יותר חזק אך עולה משו כמו 100 ש"ח יותר.. (שיקול שלך, אני הייתי הולך על הHD6850..)

אגב באיזה רזול' אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

אני עובד ב 1280x1024

לפי מה שאני רואה ב KSP ה 6850 עולה 800ש"ח, לעומת ה 6770 שעולה 600ש"ח.

נראה לי חבל להשקיע 800ש"ח על מחשב שאני אחליף עוד שנה. חוצמזה המעבד יהיה צוואר בקבוק בכל מקרה, לא?

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לך להשקיע על המחשב הזה או שתחכה קצת ותקנה מחשב חדש. או שתקנה מחשב חדש וזהו על תשקיע עליו

המעבד שלו חלש למשחקים החדשים.

והזיכרון הפנימי שלך גם מאוד איטי.

ואם אתה קונה מחשב ואתה רוצה שמשחקים יעבוד לך כמו שצריך אתה תיהיי חייב להשקיע סכום טוב.

פורסם

אני באותה הדילמה ועם אותו המפרט פחות או יותר.

אוברקלוק יכול לעזור?

פורסם

אוברקלוק יעזור מאוד, במיוחד ברזולוצייה הזאת. כמובן שזה לא בא על חשבון כרטיס מסך.

לפי מה שאני רואה ב KSP ה 6850 עולה 800ש"ח, לעומת ה 6770 שעולה 600ש"ח.

רמז: ישנם עוד חנויות חוץ מ-KSP. למשל, אתה יכול לבדוק כאן

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המבצע ב tms, באמת נראה שווה. פשוט אני עדין מתלבט אם כדאי להשקיע את הכסף בכרטיס או לחכות עוד חצי שנה - שנה ולקנות מחשב חדש. כמו שנאמר פה למעלה, המעבד שלי די חלש, לא יודע כמה שיפור אני אראה עם כרטיס חדש.

כמה האוברקלוק יכול לעזור ומה זה דורש? אף פעם לא עשיתי אוברקלוק - אפשר לינק לאיזה מדריך בנושא?

פורסם

אתה תראה שיפור משמעותי.

תתחיל לקרוא כאן. אם יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור :xyxthumbs:

פורסם

הייתי ברזולוציה שלך הולך על 5850/6850 שעולים 630 ו 730 בהתאמה, תלוי בחנות שבה אתה מחפש.

אבל שדרוג יותר שפוי הוא אוברקלוק קיצוני עד כמה שאפשר למעבד (ללא איבוד יציבות כמובן) + כרטיס יד שניה נבחר כדוגמת 260GTX:כאן הייתי מתמקח על המחיר קצת שכן היום הוא כבר לא אטרקטיבי כל כך, אני מאמין שתוכל להשיג אותו ב400 ש"ח מהמוכר בקלות וזה יתן לך שדרוג אדיר באופן יחסי.

יש כאן גם GTX480 במחיר עדיף שיתן שדרוג אדיר: כאן.

פורסם

הייתי ברזולוציה שלך הולך על 5850/6850 שעולים 630 ו 730 בהתאמה, תלוי בחנות שבה אתה מחפש.

אבל שדרוג יותר שפוי הוא אוברקלוק קיצוני עד כמה שאפשר למעבד (ללא איבוד יציבות כמובן) + כרטיס יד שניה נבחר כדוגמת 260GTX:כאן הייתי מתמקח על המחיר קצת שכן היום הוא כבר לא אטרקטיבי כל כך, אני מאמין שתוכל להשיג אותו ב400 ש"ח מהמוכר בקלות וזה יתן לך שדרוג אדיר באופן יחסי.

יש כאן גם GTX480 במחיר עדיף שיתן שדרוג אדיר: כאן.

יא מסטול הבאת לו קישור לקירור של 480GTX חחחחחחחחחחחחחח

פורסם

ענק :bash:

פורסם

לדעתי לא כדאי לקנות כרטיס עכשיו...זה פשוט לזרוק את הכסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים