עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך - תקציב עד 800 ש"ח, מתלבט לגבי 6850

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש.

היעוד הוא למשחקים.

התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי.

לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט.

המפרט שלי:

DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050

Corsair VX450

ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון?

אשמח להמלצות נוספות, תודה.

פורסם

מכוון שהפסיקו לייצר את הHD5850 יש עליו מבצעים מאוד משתלמים, ניתן למצוא אותו באזור ה700 ש"ח

והוא יתן לך את יחס העלות/ביצועים הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה קישור לחלוק?

תודה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שהצעת בלינק עולה 100 ש"ח יותר. האם הוא באמת שווה את התוספת?

פורסם

עד 800 ש"ח ה 5850 זה הכי חזק שאתה יכול לקחת בלי מחשב חדש והוא נותן תמורה ל 100 ש"ח, אם מעניין אותך יד שנייה אז בתקציב, אם יתמזל מזלך, אתה יכול לרכוש 5870 שחזק אף מ ה 6870.

פורסם
  • מחבר

התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון?

מישהו יכול להרחיב בנושא?

פורסם

פשוט תחפש Review על הכרטיס הספציפי שאתה מתעניין בו, לך לדף שהם עשו בו OC ותראה אם הם העלו מתחים או לא.

פורסם
  • מחבר

אכן כך אמרו בReview שקראתי, אך רציתי לדעת אם עוד מישהו מכיר את התופעה ואולי במשך הזמן מצאו דרך להתגבר עליה.

פורסם

אני רכשתי אתמול כרטיס מסך מסוג HD6850 של גיג'אבייט, הגירסא עם ה OC ושתיי מאווררים, ועשיתי לו OC, אבל לא מצאתי דרך לשנות מתחים למרות שמצאתי איזה REVIEW שבן אדם כן הצליח לשנות מתחים...

פורסם
  • מחבר

אני רכשתי אתמול כרטיס מסך מסוג HD6850 של גיג'אבייט, הגירסא עם ה OC ושתיי מאווררים, ועשיתי לו OC, אבל לא מצאתי דרך לשנות מתחים למרות שמצאתי איזה REVIEW שבן אדם כן הצליח לשנות מתחים...

הצלחת להשיג שיפור משמעותי? לאיזה תדר הגעת?

פורסם

הגעתי ל 915 BUS ו 1150 ב MEMORY, בלי העלאה מתחים ובלי כלום, הכרטיס מצויין, טמפרטורה של עד 62-65מעלות במאמץ!

פורסם

איזה מעבד יש לך?

כמה זיכרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים