עבור לתוכן

בעיה| בעיה עם ההארד דיסק בהתקנת ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת:

jjgnwymxnzvl.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg

חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?

פורסם
  • מחבר

איזה דרייברים? קראת את ההודעה?

הדרייברים של ההארד דיסק, זה מה שקראתי איפשהו שצריך, וקראתי את ההודעה ולא ממש הבנתי מה הכוונה ובכלל לא מה אני אמור לעשות.

פורסם

בקיצור תבדקי שלא מחובר כונן פלאש (דיסק און קי) למחשב, ושאין דיסק בכונן הדיסק ואז ריסטרד למחשב אמור להסתדר...

פורסם
  • מחבר

בקיצור תבדקי שלא מחובר כונן פלאש (דיסק און קי) למחשב, ושאין דיסק בכונן הדיסק ואז ריסטרד למחשב אמור להסתדר...

חח אני בן, למה חשבת שאני בת?

והדבר היחיד שמחובר הוא המקלדת ובכונן יש את הדיסק של הווינדוס, וניסיתי לעשות ריסטארט וזה לא עזר.

פורסם

חח אני בן, למה חשבת שאני בת?

והדבר היחיד שמחובר הוא המקלדת ובכונן יש את הדיסק של הווינדוס, וניסיתי לעשות ריסטארט וזה לא עזר.

סליחה על הטעות, בכלל מה איכפת לך להיות בת ?...סתם, לענינינו תוציא את הדיסק מהכונן אתה לא צריך אותו שם לאחר התקנת הוינדוס ותרסט...

פורסם
  • מחבר

סליחה על הטעות, בכלל מה איכפת לך להיות בת ?...סתם, לענינינו תוציא את הדיסק מהכונן אתה לא צריך אותו שם לאחר התקנת הוינדוס ותרסט...

זה עושה את זה כשאני רוצה רק להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול להוציא אותו כי עוד לא התקתי את הווינדוס.

עריכה: עזוב את העניין של הדרייברים, מסתבר שקצת התבלבלתי.

פורסם

זה עושה את זה כשאני רוצה רק להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול להוציא אותו כי עוד לא התקתי את הווינדוס.

עריכה: עזוב את העניין של הדרייברים, מסתבר שקצת התבלבלתי.

תקרא טוב מה כתבת בפתיחת הדיון ואני מצטט "התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי "

ולעניין, אם המחשב חדש אתה צריך להכנס לביוס ולהגדיר שהבוט יהיה מה סידי, לאחר מכן תכניס את הסידי לכונן ותרסט ואז תתקין בהצלחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים