עבור לתוכן

לא יכול לבצע OC, עושה בעיות בAGP

Featured Replies

פורסם

יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6

ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (-:)

אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל

והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע

התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..!

אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!!

זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו.....

טוב תודה למי שיעזור

פורסם

Did you lock the AGP/PCI to 66/33 in the bios..?

פורסם
  • מחבר

לא...

אני עשיתי FIXED ל80 מ"הצ אמרו לי שזה נותר יציבות

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה ממש דחוף..!!

פורסם

א.זה לא דחוף ולא נעליים. אפשר לחשוב מה יקרה אם המעבד שלך יפעל רק ב 3.1GHZ.

ב.מי הגאון שהציע לך לשים את ה AGP על 80 מה"ז ומה בדיוק אתה מצפה להרויח מזה ?

פורסם
  • מחבר

תקשיב...! אם כל הכבוד לך שאתה מנסה לעזור.. ניראה לי שאני יודע מה דחוף לי........

אז זה דחוף!! ודרך אגב נשרף לי הספק אז לא דחוף כמו לפני 3 שעות.. :)

אז מה אתה אומר שאני יכול לעשות..????

עריכה: יציבות זה מה לפחות אמרו לי שאני יכול להרויח מזה...

פורסם

אם תקרא את חוקי הפורום תראה שאין להקפיץ הודעות. אני לא הולך להתווכח איתך על זה, אבל זה פורום בבעלות פרטית ומי שרוצה להשתמש בו חייב להשתמש בו לפי הכללים שקבעו הבעלים שלו.

אני גם ממש לא מבין מה יכול להיות דחוף, יש לך deadline להגיע לתדר מסויים או שמישהו הולך למות ? כולה אוברקלוק, זה ענין שיכול לקחת הרבה זמן עד שמוצאים איך לייצב אותו.

ולנושא, איך בדיוק 80 מה"ז יכול להיות יציב אם הדיפולט זה 66 ?

ביצועים לא מרויחים מזה, זה רק נותן ביצועים של AGP X9.6, ואם לא מרגישים הבדל בין X4 ל X8 אז בטח שלא בין X8 ל X9.6.

פורסם
  • מחבר

אז להוריד את זה??? לאיזה מהירות אתה מעריך שאני אוכל להגיע עם המעבד והכרטיס שלי ביחד ששניהם בOC???

פורסם

תוריד את מהירות הAGP לתדר שמתקרב כמה שיותר ל66MHZ. (גם אם זה פחות מ66MHZ)

אי אפשר לדעת לכמה תגיע. תנסה ורק אז נדע.

פורסם
  • מחבר

יש בביוס משהו אני חושב שזה הבס.. הוא על CPU DEFFULT להשאיר? או שלשים אותו על FSB800 זה הכי טוב?

אה ומה יצא לי מזה שאני יעלה את המת של הAGP?? יצבות? ואם כן אז לאן לעלות אותו יש לי 1.5V ואני יכול לעלות אותו עד 1.6V

פורסם

תירגע, תנשום, קח תזמן!

אל תעלה מתח לAGP.

תוריד את המהירות שלו לאיזור ה66.

מה מהירות הזכרון?

ומה קרה לספק, יכול להיות שהוא הסיבה לחוסר היציבות.

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל אני ממש לחוץ על העיניין אני מרגיש שזה ביזבוז של כסף ששידרגתי את המחשב והכוונות העיקריות שלי הם OC ובסוף אינ לא יכול להוציא לו תמיץ..... אז המתח לא נותן יציבות? והספק הוא ג'נרי.. 250W גרוע מעפןן... העמסתי עליו קניתי עוד שני THERMALTAKE SMART FAN 2 80 מ"מ....עוד שני מאווררים 80 מ"מ ג'נריים שני 120 מ"מ ג'נריים שהם בשני חורים בתחתית המארז.. ועוד שני מאווררים 80 מ"מ (זה מה שיש לי עכשיו)

עכשיו בדרך אלי שני TORNADO לכניסה של אוויר בדלת המארז ישר על הזלמן עם המאוורר שלי (שזה תכנון הכל בהזמנה שתגיע עוד שבוע)וAEROBLOWER אחד ליציאה של אוייר מהדלת, עוד מאוורר עם לדים יפה כזה לגג המארז.

עוד חודש וחצי גם קירור מים יתווסף

פורסם

ואתה מכנו=ן להישאר עם הגנרי???????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בהצלחה!

תשדרג ומהר לאיזה ספק איכותי (לא גנרי של 500W) של לפחות במינימום 350.

פורסם
  • מחבר

הג'נריים האלה הם בני יונות (ה80 מ"מ) רק שתדע הם אחלה..! אל תפוס מהם גרועים!

לא! עדיף 10 מאווררים מ8? וה120 מ"מ הם מממששש חזקים והם חדשים..

למה תצוחק?

עריכה: היית מסתכל במפרט שלי..! והזיכרון הוא 333.. הוא עובד עם המעבד מעולה ביחס של- 3:2

פורסם

אתה רוצה אוברקלוק יציב ועוד להוסיף מערכת קירור מים ושכל זה ישען על קירו ג'נרי מסריח 250W. אתה דפוק או מה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים