עבור לתוכן

מחפש זכרון 4GB מהירות 2400 או 2200 MHZ

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתעניין לרכוש לוח אם של AMD החדש

שמעבדים עובדים ב- 1800 MHZ

ולכן צריך סטיקים של 4 GB ליחידה

לא מבין איך AMD לא חשבה עח זכרונות מתאימים

משהו יודע על זכרונות 2200-2400 MHZ ?

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3927#ov

פורסם

על מה אתה מדבר? הלוח בלינק שהבאת תומך בכל הנפחים והמהירויות הנפוצים בימינו. תוכל להסביר מה אתה מנסה לעשות ומה חסר לך בדיוק?

פורסם

מה הבעיה?

הלוח תומך בכל DDR3... זה לא שצריך שתדר הזיכרון יתאים לתדר המעבד בדיוק.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם כלל את השאלה

אני מחפש זכרון 2200-2400 MHZ

שכל סטיק מכיל לפחות 4 GB

כל התשובות שלכם לא מובנות בכלל ואין קשר אלי

פורסם

1. לא תמצא זכרון בתדר סטוק שכזה, תוכל למצוא זכרון בתדר סטוק של 2133Mhz אבל הוא יקר וזה מיותר.

2. למה לך בכלל להשקיע בזכרון בתדרים גבוהים שכאלה?

3. אם זה ממש חשוב לך מכל סיבה שהיא (מעשית זה כאמור מיותר) קנה זכרון בתדר 1333/1600Mhz ועם קצת מזל תוכל להגיע איתו לתדרים גבוהים יותר ב-OC.

4. אני מצטרף לשאלות של yonizaf ו-Gimel כי מלבד זה שאתה קונה פלטפורמת FM1 ומחפש זכרון בתדר מסוים, לא ממש ברור מהי המטרה הסופית שלך או מה אתה מנסה להשיג.

פורסם
  • מחבר

1. לא תמצא זכרון בתדר סטוק שכזה, תוכל למצוא זכרון בתדר סטוק של 2133Mhz אבל הוא יקר וזה מיותר.

2. למה לך בכלל להשקיע בזכרון בתדרים גבוהים שכאלה?

3. אם זה ממש חשוב לך מכל סיבה שהיא (מעשית זה כאמור מיותר) קנה זכרון בתדר 1333/1600Mhz ועם קצת מזל תוכל להגיע איתו לתדרים גבוהים יותר ב-OC.

4. אני מצטרף לשאלות של yonizaf ו-Gimel כי מלבד זה שאתה קונה פלטפורמת FM1 ומחפש זכרון בתדר מסוים, לא ממש ברור מהי המטרה הסופית שלך או מה אתה מנסה להשיג.

אני לא מסכים איתך

המעבד הזה עובד בפועל מ- 1866 MHZ

עם אין לי זכרון מספיק גדול ומתאים אין כל סיבה לשדרג ?

כיום יש לי 1600 MHZ אז מה עשיתי ?

קניתי מחשב שכדי להינות מביצועים אני משתמש בזיכרון ירוד שמוריד לי ביצועי מערכת ?

זה משפיע על OC שלא יכול להגיע לפוטנציאל של המחשב

פורסם

אולי באמת אין לך סיבה לשדרג (קשה לדעת בלי המפרט הנוכחי שלך). אם אתה משדרג רק בשביל מהירות הזיכרון, אז השידרוג כנראה מיותר.

זיכרון לא מוריד ביצועי מערכת. הביצועים היחידים שזיכרון יכול להעלות ולהוריד הם ביצועי זיכרון, זה לא משנה ביצועי מעבד ולא מגביל אותך בOC. איפה שמעת את זה?

בכל אופן, זיכרון 1600 אמור להיות די והותר לכל מערכת שהשימוש העיקרי שלה הוא לא מבחני ביצועים, ולקרוא לו "ירוד" זה לא יותר מבדיחה.

אם אתה מתעקש בכל זאת, מצאתי לך זיכרון 2200:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9317

רק שים לב למחיר שלו, הוא יעלה לך יותר מהמעבד ולוח האם יחד, ויש סיבה טובה: הוא מיועד רק ל"משוגעים לדבר" או לשימושים מיוחדים שזקוקים לזה.

אם זה היה משהו שעוזר למשתמש הממוצע, זכרונות כאלה היו נפוצים וזולים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני כרגיל לא מסכים איתך

ואת הזכרון הזה מצאתי גם דרך זאפ

הבעיה שאין מקום למאווררים בלוח הזה ולכן זה נפל

פורסם

אני הולך להיות לא נחמד קצת.

אתה לא מסכים עם אנשים מצד אחד, מצד שני אתה מבקש עזרה ובדרישות/שאלות שלך מוכיח שאין לך מושג בשיט.

או שתקבל את מה שאומרים לך בלי להבין, או שתתחיל לקרוא וללמוד קצת ואז תקבל את מה שאומרים לך (כי בסופו של דבר, זה נכון).

פורסם
  • מחבר

אני הולך להיות לא נחמד קצת.

אתה לא מסכים עם אנשים מצד אחד, מצד שני אתה מבקש עזרה ובדרישות/שאלות שלך מוכיח שאין לך מושג בשיט.

או שתקבל את מה שאומרים לך בלי להבין, או שתתחיל לקרוא וללמוד קצת ואז תקבל את מה שאומרים לך (כי בסופו של דבר, זה נכון).

תרשה לי לא להיות מקסים איתך

זה שאני מבקש עזרה לא אומר בשיט שאני צריך לקבל את דבריהם !

בטח של אנשים שלא מבינים בשיט וחושבים שאם קראו מאמר באינטרנט הם מבינים משהו .

אני לא יקבל שטויות שלך שאתה כותב בלי להבין ובלי הסבר

ואני קורא והגעתי למסקנה שאתה בולשיתאי ,שמשעמם לו ובטח לא מעניין אותי

אני מקווה שלא נפגעת מהאמת

תמשיך לאיים על אחרים שיקבלו את השטויות שלך בשירשורים אחרים :kopfpatsch:

פורסם

ffetetg קיבל שבוע חופש כדי לחשוב על מה שהוא אמר והאם הוא רוצה להמשיך להיות פעיל בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים