עבור לתוכן

צריך המלצה לרכישת כ.מסך למשחקים כבדים בתקציב 1K (גמיש מאוד)

Featured Replies

פורסם

הי, אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתאים למחשב שלי , ויוציא ממנו את המקסימום - ושיריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים.

המסך שלי הוא מסך LED 22 ברזולוציה גבוהה 1920 על 1080, והכרטיס מסך הנוכחי שלי לא מצליח להריץ כמעט שום דבר ברזולוציה הזאת ובכללי לא מריץ משחקים חזקים או אפילו בינוניים טוב. לצערי אני לא בקיא בעניין יותר מידי ואשמח מאוד לעזרה

המפרט שלי:

Intel Core i5-2310 2.9GHz

Intel DH61WW

שתי זכרונות Kingston 2GB 1333 DDR3

ספק כח - אני מתכוון לקנות אחד שיתאים לכרטיס מסך 600W+ של חברה איכותית.

התקציב שלי לכרטיס מתחיל מ1000, ויעלה כמה שצריך (גם ב500 שקל מבחינתי) אם באמת צריך את התוספת כדי שהוא יענה לדרישות שלי. סה"כ אני רוצה כרטיס מסך איכותי וחזק שיריץ את כל המשחקים הכבדים היום על הגדרות גבוהות חלק ושיחזיק טוב בשנתיים הקרובות.

ומשהו אחרון יש לי עדיפות מאוד גדולה ל Nvidia , גם אם זה עולה בקצת הבדל ביצועים או מחיר אני מעדיף אותם.

תודה מראש!:)

פורסם

אם אתה מתכוון למשחק BF3 אז אתה צריך GTX 580 SLI ז"א שני כרטיסי מסך כאלה בשביל להגיע לרמת פירוט גבוהה במשחק כמו שהמשחק הוצג בטריילר האחרון.

ראה ראיון עם אחד המפתחים:

http://www.geforce.com/News/articles/dice-talks-about-how-battlefield-3-uses-directx-11?utm_content=sf2080536&utm_medium=spredfast&utm_source=twitter&utm_campaign=GeForce&sf2080536=1

לגבי שאר המשחקים שיוצאים בזמן הקרוב,

כמו COD:MW3 כרטיס מסך GTX 480 יספיק ע"מ להריץ את המשחק על מקסימום.

לגבי ספק כוח אתה חייב ספק של 600W ומעלה איכותי שיחזיק לך את המערכת, זה מאוד חשוב.

פורסם

אני מניח שהוא צחק בנוגע למערך של שני GTX 580.

פורסם

אני פשוט בשוק על התגובה הראשונה O_O

פורסם

כאמור הכל תלוי בתקציב. כרטיסים משתלמים לפי סדר:

570

6950

560TI

6870

המעבד מצויין וספק אתה קונה ולכן אין בעייה. לאור התקציב הייתי שוקל את הראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים