עבור לתוכן

כיצד ניתן להשתמש בשני מסכים?

Featured Replies

פורסם

ראשית, אני נורא מצטערת אם זה לא שייך לפה. אני לא הייתי כ"כ בטוחה לאן זה שייך אז הלכתי על מה שנראה לי הכי בטוח - מסכים.

עכשיו, חיברתי למחשב שלי מסך נוסף -

יש לי כרטיס מסך ATI REDON HD 5770. המסך השני עובד, ורואים נפלא והכל, אבל השאלה שלי היא.. איך משחקים עם שני מסכים?

אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי.

תודה לעוזרים, הילה~

פורסם

^^^

שלום הילה. אני יוצא מנקודת הנחה שחיברת את שני המסכים דרך שתי יציאות שונות בכרטיס המסך.

הכנסי ל CCC והגדירי את שולחן העבודה במצב extended.

הגדירי איזה מסך הוא ראשי,ואיזה משני. במסך הראשי את אמורה לראות את שורת המשימות.

כעת, הפעילי את המשחק, צמצמי את החלון שלו ותגררי אותו למסך השני.

ספרי לנו איך הולך.

פורסם

אני חושב שהתכוונת למערך eyefinity, בהנחה שחיברת את שני המסכים לכרטיס המסך צריך לגשת להגדרות הכרטיס בCatalyst ולהגדיר את מערך הeyefinity בלשונית המתאימה, העניין הוא שקשה לי להאמין שכרטיס כזה שהוא חלש יחסית יוכל להתמודד עם שני המסכים.

פורסם

לא צריך eyefinity בשני מסכים (הכוונה גם לא הייתה להציג את המשחק בשני המסכים ביחד). את ההגדרה אפשר לעשות דרך CCC כפי שllime אמר או דרך הגדרות הרזולוציה של הWindows.

פורסם

אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי.

תודה לעוזרים, הילה~

אני חושב שהכוונה היא דווקא כן להציג את המשחק בשני המסכים יחד.

איזה משחק את רוצה להפעיל ככה?

פורסם

אופס, טעות שלי. :)

ניתן לעשות זאת ע"י הגדרת שני המסכים כמסך וירטואלי אחד, אך מעולם לא עשיתי זאת בעצמי, ואני לא בטוח היכן ההגדרה נמצאת.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאמרתם הבנתי שהכרטיס מסך שלי יחסית חלש, אז אני מניחה שמשחק חלש יחסית, כמו Just Cause 2, או COD MW2.

וכן, התכוונתי שאני רוצה לשחק בשני המסכים, כמו שרואים בסרטונים ודברים כאלו (למרות ששם זה 3 מסכים)

עריכה : קראתי שזה מינימום 3 מסכים. למרות שיש ברשותי 3 מסכים, אני לא חושבת שהכרטיס מסך שלי יעמוד בזה. והמסך הנוסף הוא 18 אינץ', בעוד שהאחרים זה 22, ככה שזה בכלל לא יתאים.

תודה רבה בכל זאת, אנסה את זה מתישהו כשאשדרג את הכרטיס מסך.

פורסם

לשחק FPS על שני מסכים זה בעייתי, כי מרכז התצוגה (איפה שמכוונים) יוצא בדיוק בין שניהם.

פורסם

אופס, טעות שלי. :)

חח...גם שלי. פיספסתי את ה "לא" במשפט שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים