עבור לתוכן

הוספת זכרונות DDR2 מחו"ל - דרושה התאמה

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp

ושני כרטיסי זיכרון שכל אחד:

G.SKILL DDR2 2GB

הם עכשיו על 800MHz

ובHDM כתוב על הDDR שהוא צורך 1.94v

הלוח תומך רק בDDR2 ורציתי להרחיב ל8GB RAM.

אז ככה:

1) מה עדיף? לקנות שני סטיקים של 2GB או אחד של 4GB ואז לא יהיה דואל אבל אני אוכל להוסיף עוד בעתיד?

2) לפני כמה זמן ניסיתי להוסיף כרטיס של קינגסטון וזה לא עלה אז הוצאתי אותו ואני לא יודע אם הכרטיס שאני אקנה יעשה אותו דבר או שהוא יפעל.

ד"א, אני מתכנן לקנות מחו"ל כי בארץ המחירים של DDR2 בשמיים, אז הנה האופציות: http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=4GB%20DDR2%20800&_clu=2&_fcid=100&_fln=1&_localstpos=&_ssov=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1

אני צריך לדעת איזה מהם יפעל...

אשמח אם תוכלו לעזור לי

פורסם

תסתכל מה הדגם המדוייק של הזכרונות שיש לך כרגע וחפש כאלו בדיוק, כך תדע שאתה חף מתקלות עקב אי תאימות.

אגב, לפני שאתה מזמין, תנסה את הזכרונות שיש לך כרגע על 2 הסלוטים הפנויים בשביל לראות שהכל בסדר איתם ושלא הם היו הגורם לכך שהזיכרון הקודם שהבאת לא עבד.

את ההחלפה תעשה כשהמחשב כבוי ומחוץ לשקע כמובן.

פורסם

אלו?

http://www.gskill.com/products.php?index=162

בגדול מה שחשוב זה קודם כל מתח זהה אחרי זה תזמונים אבל בגלל בעיות תאימות עם הלוח שלך הייתי ממליץ לך לרכוש בארץ או לקחת מחבר משהו שמוכרים גם ב ebay ולנסות לפניכן אצלך. אחרת אתה פשוט מהמר.

למרות שבעיות תאימות לא כ"כ נפוצות עם זכרונות, עדיין כדאי להיות בטוחים או לפחות מבוטחים.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי כאלו.

ובארץ המחירים הם יותר מפי 2!!

בנתיים אני אנסה לחפש מישהו עם זכרונות כמו שמוכרים..

תודה

עריכה:

מה אני חי בסרט?! איפה אני אמצא מישהו עם זכרונות של G.SKILL ובדיוק כאלו שמוכרים שם?

המתחים צריכים להתאים בדיוק?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה כמה שיותר פרטים.

פורסם

עריכה:

מה אני חי בסרט?! איפה אני אמצא מישהו עם זכרונות של G.SKILL ובדיוק כאלו שמוכרים שם?

המתחים צריכים להתאים בדיוק?

לא התכוונתי זכרונות כאלו, התכוונתי זכרונות לא משנה איזה (קינגסטון, בובי, מיכה, דויד...) העיקר שמוכרים אותם היום שתראה אם הם עובדים טוב עם הלוח שלך ואז אפשר יהיה להזמין אותם.

המתח זה הכי חשוב, על הפסיק! על תזמונים אפשר להתפשר להוריד ולשנות

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז באילו מתחים הזכרונות שאני אחפש צריכים לעבוד?

באתר של G.SKILL כתוב: Test Voltage 1.9 v ~ 2.0 Volts

בCPUID HWMonitor כתוב 1.94v

ובCPU-Z כתוב 1.8v

אפשר אולי לבדוק את זה דרך הביוס?

ד"א, כשקיבלתי את המחשב הזכרונות עבדו על 667MHz ושיניתי ל800MHz, יכול להיות שזה שינה גם את המתח?

עריכה:

מה שהיה כתוב בCPU-Z זה לא בדיוק הכרטיסים שלי..

יש לי:

F2-6400CL4D-4GBPI-B

כתוב עליהם:

DDR2-800 PC2-6400 2GBx2

CL4-4-4-12

1.8v~1.9v

חיברתי כרטיס של קינגסטון שהיה כתוב עליו:

KVR667D2N5/1G 1.8v

והמחשב עלה ושם אותם על 667Mhz

ובדקתי בביוס והיה כתוב:

DDR2 1.8v: 1.936v

פורסם

אתה צריך זכרונות של 1.9V לפחות או 2.0V

לשים זכרונות של 1.8V על 1.9+ זה לקצר להם את החיים ומהר מאוד.

מנגד אתה יכול לקחת זכרונות פשוטים כמו הקינגסטון 667 ולהריץ גם את שלך על 667 עם CL5 ואני מאמין שהם יהיו יציבים גם על 1.8V.

העניין הוא מה תצליח למצוא... המטרה שלך צריכה להיות זכרונות 800MHz עם CL4 במתחים של 1.9-2.0V ושתואמים ללוח שלך.

פורסם

תעלה תצלום של כרטיסיית SPD וכרטיסיית MEMORY מתוכנת CPUZ

פורסם
  • מחבר

זה לא הכי מדוייק שם..

14859557.jpg

61610185.jpg

פורסם

נראה כי הזכרונות שלך יכולים לעבוד גם ב- 1.8 וולט וגם ב- 1.9

1.9 מאפשר תזמונים יותר נמוכים.

פורסם

אם אתה חייב יותר זיכרון אז אין לך הרבה ברירות בטוחות... זה או אלו או דגם זהה לשלך או להמר.

אישית יש לי הרגשה שהזכרונות הראשונים ששמת שעשו לך תקלה או שהיו תקולים בעצמם או משהו בהרכבה שלהם או במיקום לא הלך טוב.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שמה שניסיתי אז ולא היה טוב זה מה שניסיתי היום וכן הצליח. :silly:

בכל מקרה, אני חושב שאני אלך על KINGSTON 2GB DDR2 PC2-5300 667MHz 240Pin KVR667D2N5/2G

http://www.ebay.com/itm/KINGSTON-2GB-DDR2-PC2-5300-667MHz-240Pin-KVR667D2N5-2G-/300586183378?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fc552ad2

אני צריך לעשות משהו לפני שאני מחבר את הכרטיסים?

להוריד מתחים? משהו? (ואיך...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים