עבור לתוכן

לא מצליח להגיע ל4.5ghz עם i5 2500k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עד כדי כך? LLC מופעל..

• תגובות 30
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך רמות של LLC או רק מופעל או כבוי?

פורסם
  • מחבר

מופעל או כבוי

פורסם

בלוחות החדשים של גיגה בייט הם שמים 10 רמות ואם אתה שם את זה על 5-6 אז ה VDroop כמעט לא מורגש.

אתה עם ביוס מעודכן?

פורסם
  • מחבר

אני עם הגרסא הראשונה, F2, רציתי לעדכן מזמן אבל אני מפחד כי אף פעם לא עשיתי דבר כזה..

פורסם

לא יודע אני עם 2600K ב-4.5GHz וצריך 1.355V עם Load Line Calibration מופעל בשביל שיהיה יציב. ואני עם כמו שלך רק UD4.

פורסם
  • מחבר

עם איזה הגדרות/מתחים?

פורסם
אני עם הגרסא הראשונה, F2, רציתי לעדכן מזמן אבל אני מפחד כי אף פעם לא עשיתי דבר כזה..

מצד אחד זה לא דבר מסובך ויש לך Dual Bios למקרה שפישלת, מצד שני אם הכל עובד כמו שצריך אין באמת סיבה.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע, אם נגיד מישהו אומר שהוא על 4.5 במתח 1.35, הוא מתכוון למתח שהוא הגדיר בביוס או במתח שהוא רואה בווינדוס?

כי בתכלס הגדרתי עכשיו 1.38 בביוס ובווינדוס מופיע בין 1.34 ל-1.37, שזה יחסית בסדר...

פורסם

אתה צריך לשאול אותו

נזכרתי עכשיו שבגיגה בייט יש לפעמים תופעה שביוסים שונים דורשים מתחים שונים לאותו OC עם אותו מעבד

פורסם

אני מדבר בביוס. את שאר המתחים השארתי עם auto כי אין לי מושג מה הם עושים.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה קטנה.. בביוס הגדרתי מתח 1.445V. במאמץ המתח הוא 1.440v בגלל הvdroop, אבל במנוחה הוא על 1.464v.

כל אפשרויות החסכון בחשמל מופעלות+LLC

למה זה המתח עולה במנוחה ואיך אני פותר את זה בשביל שהוא יהיה על קצת פחות מ1V במנוחה כמו שהיה לפני האוברקלוק?

ראיתי בביוס אופציה שנקראת dinamic VID, יכול להיות שזה קשור איכשהו? כרגע האופציה הזאת מבוטלת

פורסם

אם זה לא מחמם לך את המעבד ב IDLE אז לא הייתי דואג

באופן כללי המתח שלך דיי גבוה ל 24/7, אני ממליץ לך לרדת קצת ב OC לרמה שאתה לא עובר את ה 1.4

לגבי ה dynamic VID, פשוט תנסה

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין לא אמור להיות מתח גבוה בIDLE, ובטח שלא גבוה יותר ממאמץ

בקשר למתח, קראתי שהמקסימום הוא 1.45 בערך.. וגם המעלות טובות אז אני פחות פוחד

פורסם

לא יודע אני עם 2600K ב-4.5GHz וצריך 1.355V עם Load Line Calibration מופעל בשביל שיהיה יציב. ואני עם כמו שלך רק UD4.

על איזה רמה אתה שם אחי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים