עבור לתוכן

כמה אפשר להוציא מYES שימור לקוחות - בסיס+סרטים+ספורט + ממיר MAX HD,HD ורגיל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הצעה אחרונה מYES -

248 ש"ח חבילת "TOP"

40 ש"ח שכירות ממיר TOTAL VOD MAX-HD + עלות התקנה חד פעמי 159 ש"ח

10 ש"ח עבור שכירות ממיר HD (או ממיר מקליט אותו סכום) + עלות התקנה חד פעמי 79 ש"ח

60 ש"ח צ'רלטון ספורט 1+2

12 ש"ח ערוץ הודי

0 ש"ח עבור ממיר 3 רגיל

=

370 ש"ח לחודש + 238 ש"ח התקנת 2 ממירי HD חד פעמי.

התשובה שלי לנציגה :אני מבקש להתנתק מהחברה.

כמובן שהיא שיגעה אותי למה אני עובר ואמרה לי ש"אנחנו הטובים ביותר","זו העיסקה הטובה ביותר שאפשר לתת לך","חבל","אי אפשר לתת לך חבילה של לקוח חדש","אתה רוצה לחשוב שוב פעם?, אתה רוצה זמן?" ובלה בלה..

המשכתי ואמרתי שאני רוצה שתקבע לי עכשיו מועד ושעה מתי הטכנאים שלהם יבואו לקחת את הציוד.

מצידה היא ניסתה לשכנע עוד ועוד. ובסוף אמרה שהם יתקשרו אליי בקרוב - עד ה5.10 מועד סיום ההתחייבות והם ישיגו אותי ויהי מה.

פורסם

תעדכן כי אני בדיוק ניצב מול המצב הזה אצל סבא שלי (שהיה עם YES מהקמת החברה)

פורסם

מי ישמע שאתם אומרים ''שרות לא משהו בHOT'' למה יוצא לכם להתקשר אליהם כל יום שזה שיקול בכלל בהחלטה שלכם לבחור בין יס להוט?

ו450 שקל רק על טלויזיה זה שחיטה בחור.

קודם כל טיפ ממני,אל תזמין את גולד ולייב של ספורט5,אתה משלם כסף על שידורים חוזרים ועל שידורים של ליגה לאומית ומפה לשם גביע המדינה,אין הצדקה לכסף הזה.

על צ'רלטון אי אפשר להגיד את זה 30 משחקים בשבוע,וכל הליגות הבכירות כמו הליגה האנגלית וכל השאר..לספורט 5 יש זכויות שידור רק של ליגת האלופות(שזה אתה יכול לראות ב5+ וספורט 5 שזה בחבילה הבסיסית),ליגה איטלקית משחק 1 שגם לצ'רלטון יש את אותם זכויות שידור על האיטלקית,וליגה ספרדית שזאת ספינת הדגל שלהם.

בקיצור תוותר עלהם זה 40 שקל פחות לחשבון.

אם כבר תעשה הוט אני יכול להגיד לך על מה אני משלם.

טריפל עם 12M ו2 ממירים רגילים+ממיר אחד HD

בסיס+5 חבילות

טלפון 1000 דקות

-305 ש'ח

על צ'רלטון עוד 50 או 60 שקל אני כבר לא זוכר כמה הם לוקחים אחרי הערוץ הHD החדש שלהם,נראה לי ש-65.

בסך הכל מחיר סביר לחבילה של טריפל,תעשה תשיקול שלך אם על זה שהממיר קצת יותר איטי או שהשירות לקוחות גרוע שווה לך לשלם הרבה יותר.

עריכה:ROFL תאר'ד ישן שהגבתי בו ולא שמתי לב,זה כבר קבוע אצלי ללכלך על ספורט5. :smile1:

פורסם

להוט אין ערוץ קומדיה יחסית נורמלי (להלן יס קומדי), אין ערות דיסקברי, אין Zone Reality. בערך 90% מכל הערוצים שאני רואה. יש להם רק תוכן ששווה לתחת..

פורסם
  • מחבר

טוב. אז תמיד ידעתי שלאיים להתנתק יביא לי תוצאות.

לא האמנתי עד שניסיתי בעצמי. לא היה לי גם מה לנסות כי לא באמת רציתי להתנתק.

ועכשיו שבאמת רציתי זה עבד.

330 ש"ח -

2 ממירים רגילים

ממיר HD

ממיר HD-MAX

צ'רלטון

ערוץ הודי

חבילה נוכחית (סרטים,סדרות,מוסיקה)

וכל ערוצי הHD (שהם 14 + SPORT5HD + SPORT1HD)

=

330 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים