עבור לתוכן

קניית אופניים - תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ......

אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית?

אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף חדשות שעולות 1000.

את המרחק שאני עובר כבר ציינתי, אבל אני לא עובר את כולו על הכביש, רוב הדרך היא על מדרכה לכן אני משער שמה שאני צריך זה לא אופני כביש.

והשאלה האחרונה - מותגים - ממה להזהר? מה לחפש? ובכללי מה לבדוק בקניית אופנים?

המחיר גמיש לשני הצדדים אבל רצוי לא לעבור את ה1300 פשוט כי עם הבזבוזים לא יהיה לי יותר מהסכום הזה על החשבון בחודש הקרוב....

חשבתי על זה -

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=259&ArticleID=2477&Page=1

פורסם

אופני כביש אלה אופניים שלא נועדו לשטח. אין דבר כזה "אופני מדרכה", אלה אופני כביש. בעיקרון אין יותר מדי משחקים ב-1000 ש"ח.

מה רע במזרחית ::) ?

פורסם
  • מחבר

מה רע במזרחית? חוץ מהמיגרנה שמקבלים די מהר? לא אין משהו כזה נורא .... פשוט האוזן הרוסית לא מותאמת לזה...

מממ אני חשבתי ש"אופני ההרים" הזולות הן אופני מדרכה, אני די חושש מההתנהגות של אופני כביש על מדרכה- הרבה רעידות זה לא בדיוק מה שאני מחפש =S

פורסם

"אופני הרים" זה סלנג של ילדים לאופניים עם הילוכים בניגוד ל-BMX

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת אם נחזור לקישור שהבאתי- אני רוצה לראות את האמיץ שיצא עם אופניים כאלה ליער בן שמן... אופניים כאלה לא משרתות טוב את מטרתן.

אז איך אני אמור לקרוא להן?

פורסם

אפשר לעשות איתם שבילים יותר אגרסיביים. רכבתי עם אופניים פחות או יותר ברמה שלך (אפילו פחות) במענית וביער עופר. (שבילי אופניים יחסית אגרסיביים). כל האופניים כולל הגוף שלך מתחילים לרטוט.

אוליי אופניים כאלה יתאימו לך יותר:

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=514

(או לחלופין אם אתה בכלל לא נוסע בשטח לקנות אופניים ב- 1000 שקל +/- ולהחליף את הצמיגים לסמי סליק/כביש.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שעכשיו בדיוק קלטתי משהוא - ישראל=גנבת אופניים

יש לי מקום אחד שאני נוסע אליו והאופניים כל הזמן יהיו בטווח הראיה שלי, יש מקום אחר בו אני אצטרך להשאיר אותן אבל יש שומר אז זה בסדר, ויש את העבודה שאליה אני עושה את רוב הנסיעות שלי ואני חייב להשאיר את האופניים בחוץ בלי פיקוח =SSS

לכן להוציא סכום של 2000 ש"ח על אופניים מעלה את הסיכויים לגנבה ואת רמת ההתבאסות במקרה ותהיה כזו...

אבל אהבתי את ההצעה להחליף את הצמיגים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים