פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים הייהשארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובהעכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבהלא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבהזה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבדאני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק)מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיהתודה
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים תבקש מחבר שיבוא עם זיכרון או שעם יש לך בבית עוד מחשב תוציא ממנו את הזיכרון ותשים במחשב הנוחכי ותבדוק עם זה עובד , עם כן אז הבעיה היא בזיכרון עם לא אז זה משהו אחר , תנסה אוליי להחליף ספק . קיצר עם אתה לא מבין במחשבים ופוחד להרוס עוד משהו לך לחנות ותממש את האחריות שלך .
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים תבדוק שכל המאוררים עובדים והמעלות נמצאות בטמפ נורמלית.תריץ את Memtest86 על הזיכרון שלך לבדיקת בעיות זיכרון.www.memtest86.comו
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר אני יכול להחליף את הזכרון בזכרון אחר השאלה אם נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לשרוף זכרון אחר סתםאני אבדוק את הספק קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.