עבור לתוכן

צריך המלצה לטלוויזיה 37

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות.

אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל.

המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה מחפש טלוויזיה למשחקים, צריך לקחת בחשבון את האינפוט לאג שיש לרוב הטלוויזיות (ולמרבה הצער, בד"כ למתקדמות יותר יש יותר לאג).

מבחינת אינפוט לאג שתי הטלוויזיות המתאימות ביותר הן ה LD460 והסמסונג C530.

כמובן שתרצה את ה LG עם פאנל IPS ואת הסמסונג עם פאנל S-PVA.

את ה LG כדאי לחפש עם פאנל IPS וזה לא קשה:

על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של

42LD460-TA.AMFWLH

ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).

אלו שראיתי עד היום מהיבואן הרשמי ח.י. היו עם IPS.

בסמסונג רצוי מאוד פאנל S-PVA של סמסונג אבל בגודל 37" אין פנלים של סמסונג.

אם אתה "חייב" LED אז אומרים שגם לסמסונג D5000 ו D5500 גם אין אינפוט לאג, רק שלא ראיתי אותה בארץ עם פאנל של סמסונג בשום גודל.

מדווחים של משתמשים ל LG LE5500 יש LAG, אבל לא ראיתי בדיקה רצינית.

מבדיקה של אתר ביקורות, ל LE5300 אין לאג מהותי (היא כמו ה 5500 רק בלי LOCAL DIMMING שמשפר את הקונטרסט):

http://www.digitalversus.com/lg-32le5310-p364_10377_35.html

לך תראה את הטלוויזיות האלו ותראה מה מוצא חן בעיניך יותר.

פורסם

עוד טלוויזיה מצויינת ללא אינפוט לאג היא הפיליפס 8605, רק שהחזית שלה מאוד מבריקה ככה שאם הסביבה שלך מוארת אז זה יכול להיות בעיה. כמו שאמרתי קודם, לך לראות.

פורסם

42LD460-TA.AMFWLH

ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).

ככל שידוע לי (לא בטוח ב100%) בדגמי הLED של LG, האבחנה מבוצעת ע"י האות הרביעית מהסוף, לא השלישית.

מבדיקה של אתר ביקורות, ל LE5300 אין לאג מהותי (היא כמו ה 5500 רק בלי LOCAL DIMMING שמשפר את הקונטרסט):

ובלי ממשק Ethernet.

פורסם

ככל שידוע לי (לא בטוח ב100%) בדגמי הLED של LG, האבחנה מבוצעת ע"י האות הרביעית מהסוף, לא השלישית.ובלי ממשק Ethernet.

תלוי מאיפה בא הדגם. למשל בח.י. שמגיע מקוריאה זה האות השלישית מהסוף.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש טלוויזיה למשחקים, צריך לקחת בחשבון את האינפוט לאג שיש לרוב הטלוויזיות (ולמרבה הצער, בד"כ למתקדמות יותר יש יותר לאג).

מבחינת אינפוט לאג שתי הטלוויזיות המתאימות ביותר הן ה LD460 והסמסונג C530.

כמובן שתרצה את ה LG עם פאנל IPS ואת הסמסונג עם פאנל S-PVA.

את ה LG כדאי לחפש עם פאנל IPS וזה לא קשה:

על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של

42LD460-TA.AMFWLH

אלו שראיתי עד היום מהיבואן הרשמי ח.י. היו עם IPS.

בסמסונג רצוי מאוד פאנל S-PVA של סמסונג אבל בגודל 37" אין פנלים של סמסונג.

אם אתה "חייב" LED אז אומרים שגם לסמסונג D5000 ו D5500 גם אין אינפוט לאג, רק שלא ראיתי אותה בארץ עם פאנל של סמסונג בשום גודל.

מדווחים של משתמשים ל LG LE5500 יש LAG, אבל לא ראיתי בדיקה רצינית.

http://www.digitalversus.com/lg-32le5310-p364_10377_35.html

לך תראה את הטלוויזיות האלו ותראה מה מוצא חן בעיניך יותר.

אני מעדיף להוריד מהאיכות של המשחקים בשביל שיהיה לי מסך איכותי לסרטים. המסכים שציינת זולים משמעותית מהLE5300 ו5500 אז אני מניח שהם גם הרבה פחות טובים?

דרך אגב, מה זה הlocal dimming וזה הבדל היחידי בין המסכים? אם כן אז יכול להיות שלאחד יש לאג ולשני לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים