עבור לתוכן

מחפש המלצה ללוח אם + מעבד core i3 ב 1000 ₪ ל htpc

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם.

המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים)

כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI?

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מבחינת מחיר, סדר גודל של 1000 ש"ח יהיה ריאלי?

חשוב לי גם יציאת HDMI...

פורסם

1000 זה ריאלי, הבעיה שאין בארץ למיטב ידיעתי לוח ל1155 עם WIFI מובנה.

אבל כמו שאמרת אפשר לקחת לוח מיקרוATX או מיניITX(איזה גודל אתה מחפש?) להוסיף כרטיס.

אם אתה רוצה לחסוך קצת אפשר ללכת גם על הG620 במקום הi3.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. אז נוותר על הwifi המובנה..

איזה דגמים מומלצים?

פורסם

1. תוסיף בבקשה את התקציב ואת המעבד שבו אתה מעוניין (Core i3) לכותרת.

2. מבחינת מעבד, אם אתה מגביל את הבחירה רק למעבדי Intel אז אתה יכול לבסס את המערכת על Core i3-2100 או כפי שציין {Rubi} על Pentium G.

3. מבחינת לוח אם, לוחות מומלצים הם H67-GE או H67M של ASrock או DH67BL של Intel.

לגבי מתאם הרשת האלחוטי, אני מסכים עם כל מה שנאמר, הרבה יותר משתלם לקנות מתאם רשת אלחוטי בנפרד מאשר לחפש במיוחד לוח-אם שמכיל כזה מובנה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי המון המלצות ללוח אם של gigabyte:

א. האם הן מוצדקות?

ב. במידה וכן, איזה דגם מומלץ לעבודה עם המעבד הנ"ל? i3 2100?

פורסם

על איזה לוח קיבלת המלצות? ומהן?

אם קיבלת באופן כללי המלצות על לוח של GB על-פני לוח של יצרנים אחרים אז ההמלצות לא ענייניות. לא צריכה להיות לך העדפה ליצרן מסוים. כל הלוחות של היצרנים המוכרים אמינים באותה מידה. את הבחירה אתה צריך לבחור לפי הלוח המשתלם ביותר לצרכים שלך. בנקודות זמן שונות ליצרנים שונים יש לוחות משתלמים יותר ופחות, ולכן כצרכן עליך לבחור במוצר המשתלם ביותר עבורך ולא להיות מושפע משיקולים פחות ענייניים כמו נאמנות למותג.

במקרה הנוכחי רוב הלוחות של GB שמקבילים מבחינת היצע החיבורים ללוחות הנ"ל הם יקרים יותר ולכן פחות משתלמים. אם אתה מעוניין לבדוק, תעבור על לוחות האם של GB המבוססים על ערכת השבבים H67, תמצא את זה שעונה על כל הצרכים שלך מבחינת כמות וסוג חיבורים ואז תבדוק את מחירו בהשוואה ללוחות אחרים בעלי היצע חיבורים זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים